Katten som gick på extacy & Mini-Julafton..


Först och främst; DET KOM MASSA SNÖ IDAG, detta är underbart!

Det är mini-julafton idag,  jag och mina två flickor Nattiz och Linda har på vårat traditionsenliga sätt firat jul tillsammans. Detta innebär; tjatter, kackel, prat, snack, fnitter, skratt, pepparkakor, lussebullar, julmust, cola light, julklappar, snö och en jättestor julgran  (som inkräktar på hela inredningen i familjen wilhedes vardagsrum, ibland är det inte så lätt att se hur stora dom faktiskt är innan dom kommer in, hursomhelst så var den rysligt snygg i alla fall) , Underbart, traditionen håller i sig!
Nu är jag efter julklappsbyten ägare till Seinfeldt på dvd både säsong 1 & 2.
Dom kalla mörka vinterkvällarna i soffan är räddade! JAG ÄLSKAR SEINFELDT! ( och tjejorna såklart)

                             

På mini-julaftonskvällen när jag kom hem möttes jag av kaos i hemmet, direkt innanför dörren ligger förklaringen till kaoset... Kattens vitamintabletter!  Han var uppenbarligen hög som ett hus.
Trots att jag hade lagt dom på andra eller tredje hyllan i skafferiet så hade den lilla rackaren fått tag på dom. Ett helt paket  hade han ätit upp                                                                                                               "Dagsintag för vuxen katt 2-4 tabletter
Min vuxna katts dagsintag: 15-20 tabletter.  
I köket möttes jag sedan av en tom spritflaska som han hittat i skåpet under diskbänken och rullat över hela golvet, en upp och nervänd soppkorg som han fått ut ur skåpet och vänt upp och ner över hela köksgolvet för att sedan släpat runt med vissa utvalda sopor till andra delar av lägenheten. .

(Till Kattens försvar måste jag bara poängtera att i vanliga fall har vi en väldigt lugn och trött katt som brukar ägna dagarna åt att sova och äta mat. )

När jag rensat upp efter hans lilla frispel och satt mig i soffan så fortsatte det hela kvällen, han har studsat mellan väggarna och inte gett mig en lugn stund .
500st tandpetare har han puttat ut över golvet i datorrummet, efter det knuffade han omkull en lavalampa för att avsluta med att riva upp några tuggummipaket och omsorgsfullt lägga tuggummin i badkaret.. .

Men pricken över i var när förpackningens varningsord faktiskt stämde "kan ha laxerande effekt"
Nu blir det gasmask resten av kvällen, katttoan blir välanvänd och kattfisar luktar verkligen inte gott!
Inte mycket till glitter och glamour i vardagen.

Fy sjutton!


Imorgon ska jag åka till jobbet klockan 05:00 och ansvara för en julig grötfrukost för 100 personer
Så 7st godmorgon-alarm är ställda i hopp om att jag ska komma upp ur sängen. Det blir inte roligt.
Jag längtar redan hem till sängen igen. Och efter min Marcus som är i Falun och jobbar, på torsdag kommer han i alla fall hem då blir det skeda av!


Nu blir det sova!

18 december


Idag är det den 18:e december 2006
Jag tänker på mina tjejer, ni som alltid har funnits där och knuffat en i                                                                 baken i motvind, torkat bort många tårar och bidragit till massor med skratt. 
Efter allt som har hänt, både oss tillsammans och oss var för sig i våra                                                        respektive liv så är det en sak som är säker, det hade aldrig gått utan er.  
Jag älskar er, nu, alltid och jämt! 

"Du(Ni) är ljuset i mitt liv som aldrig verkar slockna hur hårt det än blåser"

Allt om tomtemordet och frisyren!


Skrivet onsdagkväll men ej upplagt pga skit-trög-dator!

Nu har julmaten och stressen som kommer till börjat stå mig upp över öronen. Som tur är så är nästa vecka sista veckan. Annars hade jag nog tuppat av tror jag. 

Det blir alldeles för många 12 timmars dagar, första veckan startade jag upp med 10 timmar varje dag för att sedan avsluta på fredagen med en 18 timmars dag med start 08:00 och slut 02:00, då trodde jag att benen skulle gå av! Var väl hemma vid 02:30 och sen var det bara att åka tillbaka till jobbet 09:00 dagen efter. (Eller rättare sagt några timmar senare) 
Just nu Står jag på jobbet fortfarande har julmat i ugnen som ska köras iväg om 45 minuter. Att stå själv på jobbet en onsdags kväll är verkligen ingen höjdare. Tur att jag  lyckades sparka igång den gamla dum-burken på kontoret! (Trodde jag ja det gick ju i alla fall inte att uppdatera sen)



NU, till livet utanför jobbet (tro det eller ej men lite privatliv hinner jag ha fast det är december)
ÄNTLIGEN sitter hårförlängningen i, min syster är bäst bäst bäst.
Och jag själv är super duper nöjd och speglar mig mest i allt jag kommer åt. Som jag har längtat. Det känns jätte bra att  äntligen få känna sig lite snygg efter all pina med hår som går  av.
Trots att jag såhär efter en dag med håret i fortfarande har känslan av att jag har peruk på mig. haha.

Det kommer att dyka upp bilder här så småningom!
EMMA ÄR BÄST INGEN PROTEST!


Övrigt så har jag hittat världens bästa utbildning, cultur entreprenörs utbildningen på Folkhögskolan i Västerås.
Det fanns 1 plats kvar!!!!
Tack vare Marcus braiga kontaktnät så fick jag träffa hon som är chef för stället igår och det krävdes inte mer formalitet  än att vi skakade hand och hon sa att
"det är klart du ska börja här"

Jag tror den utbildningen kommer passa mig perfekt, jag kommer ha fri tillgång till kameror och en fotostudio och verkligen kunna plugga det jag själv vill och på det sätt jag vill då hela utbilningen blir skräddarsydd efter varje elev, så ingen läser samma sak som den andra.
Jag kommer köra en brakstart med företagsekonomi och bokföring och även foto foto foto foto!!!!!
Så den 11 Januari som det ser ut nu så är jag student igen!

(Skrivet i nutid)
Igår kväll var jag hos Nattiz och skapade lite julstämmning, vi kokade knäck och sprejade ner hennes fönster med snöspray! Myyyyyycket vackert om jag får  säga det själv. haha! 
Blev även bjuden på mat, en personlig favorit; Torsk med äggsås á la Nattiz! UNDERBART!

Nu har jag precis kommit hem efter en dag på jobbet och en tripp på IKEA, jag älskar när jag vet exakt vad jag ska köpa och när jag väl kommer dit så är just den varan prissänkt med 50:- , ibland går allt riktigt bra!

Ska strax kasta mig in i bilen igen, ska hem till min mormor och hämta ett pepparkakshus som hon har gjort till mig! Vi får se hur länge det får stå kvar innan rivningsfirman (=katten) ger sig på det!
Den lilla marodören hade tagit livet av en av mina  tomtar när jag kom hem en dag från jobbet , hann bara komma innanför dörren när jag såg att det låg något stort och runt med hår på på golvet i vardagsrummet då hade katten slitit huvudet av en jätte fin tomteflicka som jag fick av min farmor när jag var liten!
Undrar vad det är för budskap han vill ha fram?


Nu ska jag sparka igång Lill- Doris (jajjamen hon har äntligen fått ett namn min bil)!
Ha en trevlig helg!
So long!