Tjuvlyssnat


Från tjuvlyssnat.se
Vasastan, Göteborg


En far kommer cyklande. Sonen ~ 4 befinner sig några meter längre bak, också på cykel.
Sonen: Vad långsamt du cyklar pappa!
Pappan: Mm.
Sonen: Flytta på dig för i helvete så att jag kan cykla förbi.
Pappan (argt och chockat): Vad sa du?!
Sonen (tveksamt): ... pling, pling.






Varning för känsliga tittare



Har haft en askul helg, eller egentligen har jag helg idag och imorgon också, är ledig eftersom jag jobbade hela lördagen. Fy vad avslaget det känns att åka hemifrån vid sju en lördagmorgon!

Igår var jag dock flexibilitetens drottning, startade upp i Västerås, åkte till jobbet utanför Södertälje, hem till västerås igen, blev upphämtad av Veronica sen åkte vi till Enköping där en tjejkväll var inplanerad med Emma och Evelina.

Åt god mat, tjattrade som bara den, drack vin och hade underbart mysigt! Fröknarna fnitter satt sig sen på bussen till Uppsala för att åka och svänga våra lurviga. Lyckades övertala den söta kvinnliga busschaufförskan att stanna till i Örsundsbro så vi fick kissa och röka, hon var snäll. Och tyckte väldigt synd om Evelina som druttade omkull och slog i rumpan på isen!

Väl i uppsala gick vi genvägar (=senvägar) till en krog, vilket innebar att vi fick lov att klättra över staket med klänningar och stövlar, lyckat! hahahaha! Men vi var väldigt kvinnliga och graciösa medan vi gjorde det.
Träffade sen på Evelinas Markus och hans kompisar och även Veronicas Stefan och hans kompisar så vi blev ett rätt stort gäng. Hade sjukt kul hela kvällen!

Sen trängdes vi på Max för att köpa bussmat. Väl vid bussen insåg vi att hoppsan hejjsan bussen går inte hela vägen till västerås utan stannar i enköping, lyckat!
Vid det laget var det rätt full kastrull och vi kände att vi verkligen inte hade någon lust att vänta i enköping i två timmar på nästa buss.
Så det blev en taxi á la 600kr, inte så farligt ändå.
Halv fem rullade jag in i Västerås med en väldigt pratglad chaufför som inte ville låta mig sova i fred. 
Kände mig sjukt ograciös när jag snubblade fram på isen till mitt hus med väskan släpandes i backen och kräkan i halsen. 
 

Och idag sitter kräkan verkligen i halsen, jag var nämligen och köpte bakismat á la pizza på en pizzeria precis där jag bor, jag har ätit där säkert tusen ggr (okej kanske inte riktigt men många) och dom brukar ha skitgoda pizzor så jag beställde min favorit, med oxfile på.
Gick hem, satt mig i soffan i lite halvmörker och såg framemot min mat, åt en hel bit kött och reagerade på att det var segt att skära, började äta en bit till och då kände jag att det var helt rått!
Verkligen inte tillagat alls förutom på ytan. Så sjukt sjukt äckligt!! Marcus som är coolare än mig fick gå tillbaka till pizzerian, jag är en sån mes så jag hade väl nöjt mig med ett förlåt så hade jag tyckt att det var okej!

På pizzerian visar det sig att dom inte har stekt köttet alls, utan bara lagt det rått på pizzan och kört in i ugnen!
Som kompensation ville dom ge mig pengarna tillbaka och så erbjöd dom sig att ge mig en ny pizza direkt, Marcus frågade om dom verkligen var seriösa, och menade på att minst 10 gratis pizzor vore på sin plats, vi kommer ju inte vilja äta där igen annars. Men inte, 2st kunde han gå med på.
Undrar om dom överhuvudtaget fattar att man kan bli rätt sjuk av att äta rått kött. Jag ska ringa miljö och hälsa!

Här är en äcklig bild, VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE!

image117


Om ni ser att jag börjar utveckla klövar och mule efter det här så förstår ni varför!

I ett hus i skogens slut!

Föreställ er, röda mattan (haha), dansgolv, discoljus, långbord, vita dukar, tända ljus och lite dekorationer på det här, den ultimata festlokalen!

(För er som undrar varför jag lägger upp bilder på en tom lokal så är det för att jag skulle visa x antal människor hur den såg ut och istället för att skicka den till alla så la slöa jag upp bilderna här istl)



image109




image110

Här kommer det nog bli långbord!


image111

Finns mycket utrymme för att svänga sina lurviga.

image112


image113

Om man vill kan man rulla sig i snö och sen bada bastu, det finns 2 st.

image114

En av "sovsalarna" lite som att vara på kollo! , sovsalarna har 11 sängar i varje rum, sen finns det några 4-personers rum och så! Även en tom konferanslokal om det är någon blyg som vill slå läger på en madrass där inne!

image115

Om det första man vill göra 2008 är att grilla korv så är det här en ypperlig plats! Tänk vit snö och mycket eld! Mysigt!

image116

Här patrik kommer du spendera mestadels av dagen! haha nej bara skojjar, här är  köket i alla fall!

Har du en såndär ADHD-adapter?


Det roligaste som hände mig på mitt jobb i fredags var när telefonen ringde och en gammal man frågade efter en adapter till en "sånhär stor kamera som man har på ryggen",  jag började ana oråd men man kan ju inte skratta kunder rakt upp i ansiktet och fråga om dom driver med en, när han sen sa att  "jag tror det heter Adhd-adapter" då började jag skratta sen hör jag att en bekant röst börjar skratta, då är det marcus som ringer och låter som en gammal gubbe. HAHA, från och med nu kommer jag aldrig ta någon på allvar om dom ställer dumma frågor över telefon.

Nu är det söndageftermiddag, jag kollar på sex in the city, dricker kaffe och njuter av en underbar söndag. Helgen har varit hur skön som helst, både jag och Marcus har varit lediga hela helgen, underbart!
I fredags ringde Patrik och bjöd hem oss till honom och Cilla på mat, det "gamla vanliga" gänget samlades och käkade och drack lite drinkar, lika trevligt som vanligt. Jag älskar spontana mat och drink kvällar.

Igår var det kalas ute i hummelsta hos Maja som fyllde år, och därefter hade jag och marcus en myskväll, kollade på lite film, var ner på stan och tog en öl på samma ställe där vi möttes idag för två år sedan. Mysigt. Sen blev det sen middag, med sen menar jag halv ett på natten , typiskt mig och marcus. : )

Nu ska jag piffa till mig, åka och hälsa på min pappa och kolla hur renoveringen av deras kök går, därefter ska jag till min bror och glo på gamla hemmafilmer från när vi var små, sen blir det planeringsfika med Linda då vi ska planera världens grymmaste nyårsfest! (hoppas jag) 

 

Just-nu


Jag vet, det var evigheter sen jag skrev sist, som vanligt!
Jobbar mestadels hela tiden känns det som, tis-lör varje vecka , det är lite tråkigt att ha ledigt måndagar istället för lördagar men det funkar. Det känns så grymt trist att sluta i fotobutiken/studion men det går inte att sitta i bilen 3 timmar om dagen föralltid, så v.47 styr jag min kosa till enköping för att storma runt på restaurangen hela julen. Ska i alla fall bli jätte roligt att jobba med alla tjejorna där igen, det är dom som gör jobbet!

Vad nästa år har i sitt sköte (hahaha så roligt uttryck) det återstår att se, jag har i alla fall resten av det här året planerat. Lever med just-nu framförhållning, som vanligt!
Börjar bli så fruktansvärt trött på att skutta runt och vara projektanställd här, extraanställd där, fota lite bröllop då och sen en annan dag stå i ett kök.
Ett heltidsjobb med foto TACK! (Inom räckhåll från mitt hem)


Ska passa på att njuta av veckorna som är kvar här, för jag har galet kul på jobbet, inte alltid så kul när man är ensam och jobbar men när jag och chefen jobbar ihop så skrattar jag hela dagarna. (Och dricker kaffe, hon är som min tvillingsjäl, koka kaffe står högst upp på dagordningen Hela dagarna)

Idag jobbar jag heldag ensam, åkte hemifrån vid åtta är väl hemma lagom till åtta ikväll, men imorgon är jag i alla fall ledig, RÖD DAG! Hurra! Då blir det barnkalas, fixa reservdel till min trasiga bil och fira 2-årsdag med Marcus!
Det kommer bli en grym lördag, måste bara vila upp mig i kväll så jag inte ligger i koma hela helgen.

Veckan har varit slitig, dock självförvållat men ändå :) I söndags vred jag på dygnet med flit tillsammans med Linda som har jobbat natt hela veckan, det blev filmer och sex in the city avsnitt till fem på måndag morgon. Och eftersom vi sen var så vridna så blev det kvällsshopping i Kista ihop med Cissi. Underbar måndag. 

Min vridna vecka fortsatte då jag höll Linda sällskap på hotellet där hon jobbar natt, halv två gav jag upp och åkte hem, mina påsar under ögonen har inte varit att leka med den här veckan vill jag lova . Men det har det varit värt! 
Frukostfika med Fanny och Sanna har också stått på schemat, jätte mysigt! Det gäller att klämma in alla dom konstiga tider man faktiskt är ledig. 

Nu ska jag beställa fotopussel till mina brorsbarn göra ett presentkort till Maja på hästridning i födelsedagspresent och sen ska jag invänta att posten kommer och lämnar mina bilder som jag beställde igår. 
(Och dricka kaffe)


 Jag längtar till Jul!