Såhär gick det.

Glömde totalt bort att göra en utvärdering av mitt vattendragsprojekt

1. Lastbil är sjukt kul att köra
2. Mindre kul när lastbilen är fullpackad, man får punktering och får packa ur och vänta på en ny bil att packa i igen.
3. Partytält har dåliga bruksanvisningar, & svårare blir det att få ihop när tälttaken saknas och bara pinnarna finns.
4. Regn och tält går inte ihop!
5. Blåst och tält går inte heller ihop, då går tälten av och flyttar sig minst en decimeter.
6. Det går att vänja sig med att sitta på marken på en gräsmatta och koka kaffe m tusen skarvsladdar till hjälp.
7. Trots att det blir kortslutning av regn så är det inte kört. 
8. Man blir roligt övertrött efter tolv timmar i ett partytält. 
9. Världens största persiskamatta och fåtöljer höjer drastiskt mysfaktorn i ett tält. 
10. Det är kul att riva tält och packa ihop möbler när man dricker öl samtidigt. 



Sammanfattning: Vattendraget var askul, lite sömn, mycket skratt, mycket musik och dans. 
 

She works hard for the money


Då har midsommarhelgen sprungit förbi, spenderade hela helgen uppe i Sandviken med Marcus och hans rara släkt. Femkamp och drinkar är min melodi.
På söndagen väntade en 50-årsfest hos Marcus morbror, en helt galet rolig dag, kväll, natt. Världens största partyyält, livemusik i "scen-tältet" och en alldeles egen hamburgare och strömmingsvagn med tillhörande "korvgubbe" med personal direkt på tomten. Haha bland det roligaste jag sett. Det var bara att ställa sig i kön och beställa vad man ville ha.
Sen hade alla gäster i uppgift att ta med sig en sak till en loppis, så fick man lov att köpa något som någon annan tagit med sig och bära runt på det hela kvällen, hur kul som helst. Vi köpte på oss en as gammal skit fin telefon med sånhär "hör-tratt" som man håller mot örat när man pratar. Den fungerar dessutom, urkul!


I övrigt har jag börjat min karriär i Järna på fotobutiken/studion. Trivs jättebra där, idag har jag roat mig med att scanna in en kunds gamla diabilder och retuschera bilderna i datorn och sen förstorat upp dom till stora fotografier. Jag älskar att sitta vid datorn och pilla.

Har proppat in plantagen arbetspass också under sommaren, så i regel kommer jag jobba mån-sön hela juli ut, med några få undantagsdagar. typ två. haha. Jag kommer vara färdig rakt igenom när skolfotosäsongen börjar veckan efter att Järna jobben och plantagen jobben är klara.
Men jag har fått en skit bra schema för hösten, mycket skolor i Västerås, Hallstahammar, Irsta, Bro och sånt, några små avstickare till hålor alldeles för långt bort kommer jag göra men inte alls lika många som förra året. Underbart,  så bra blir det när man blir bundis med damerna på kontoret  som lägger scheman.

Nu ska jag slöa slöa slöa i soffan, kom inte hem förren åtta ikväll så jag är helt färdig, har precis proppat i mig mat med Marcus syster som är inneboende här med sin lilla katt medan hon jobbar i Västerås, (systern alltså inte katten) så nu blir det girls night in i soffan innan jag ska upp i ottan imorgon och jobba i enköping .

Och imorgon blir det bannemig kalas i alla fall, då ska vi grilla med Evelina och hennes Marcus hemma hos Veronica och Stefan, därefter blir dans på krogen på en rnb och reagge kväll. LOVELY!
(Kommer säkert dansa fortfarande när jag trampar in på plantagen på lördagförmiddag)


So long cowboys!





MITT NUVARANDE PROJEKT

Idag är det vattendraget för hela slanten! Onsdag-Lördag kommer kulturentreprenörerna finna på plats bredvid lilla scenen med vårt alldeles egna kultur café.   KOM OCH MYS!
Vi tar självklart med oss våran alldeles egna "tält-DJ" Marcusmarcus för att öka mysstämmningen till max!

Så imorgon bitti ska jag åka och hämta en liten lastbil för att köra ner alla saker. Idag ska det skrivas ut lite bilder som ev. får äran att pryda tältet samt samla ihop alla grejjer som ska med.  Det kommer bli fullt upp.

MINA GRÖNA FINGRAR
Planterade saker på min balkong igår, jag var så stolt över mig själv när jag stod med jord upp till armbågarna och påtade! haha.  En fin balkonglåda blev det plus att jag planterat tusen solrosor i krukor. Vi får se om dom hinner få liv innan katterna grävt upp dom.
Var självklart till plantagen och inhandlade blommor och jord, lite personalrabatt sitter ju aldrig fel. Tyckte verkligen att jag förtjänade den efter mitt arbetspass i söndags, 40 grader varmt var det framme vid kassan och där stod jag fast i fem timmar. Det var galet jobbigt.  

MITT FÖRETAG
Jag har aldrig fått så mycke post som nu, den post SL Foto har fått på en månad så mycket har jag inte fått själv sen jag flyttade hemifrån, okej inte riktigt så mycket men nästan!
Fick registreringsbevis från skatteverket också som inte alls har blivit rätt, där står det att jag håller på med
- press och övrig fotografverksamhet, även flygfotografering   MEN jag håller
- INTE på med porträtt och reklam  

Galet galet, jag som är flygrädd och allt, hur ska min karriär gå nu!? hahah.
Måste ändras! Tror inte att jag kan lägga student och bröllopsfotograferingar i kategorin flygfoto! Kan bli lurigt.



image77

Foto: Sara Lindgren




Hon med prasselbyxor


Ett mirakel:
Nu har en doktor blåst ur hela mitt öra, min hörsel är tillbaka! Helt plötsligt hör jag allt jätte bra och upplever att mina kläder prasslar när jag går och min väska gnisslar när jag bär den. Underbart att höra allt! och min egen röst, galet vad hög den är! (Eller så är det jag som skriker när jag pratar)


Har precis fotat marcus nu i studion på skolan, sjukt bra bilder, lär lägga upp några här inom en framtid! Han ska ha  bilder till hemsidan och lite demoskivor och sånt. Kommer bli grymt.
Är så sugen att köpa egna studiosaker, man kan börja rätt smått  så blir det inte så galet dyrt, det är mest det här med utrymme som sätter käppar i mina hjul.
Men tillsvidare är det inte alltför långt att gå till skolan och låna saker och utrymmen m högt i tak. 

Satt i bilen igår och fick helt plötsligt en tanke: "jag är ju egen företagare, här sitter jag i min bil och har ett företag, helt galet"  det känns nog lite så, galet. Lite för stort för mig för att jag ska förstå själv tror jag, det är ju det här jag har drömt om. En egen lokal vore pricken över mitt i.

Nu ska jag äta, håller på att testa familjen wilhedes "special diet", jag har sett dom gjort den och det har gett resultat så nu testar jag också. Men jag känner mig galet besatt av mat bara för det. Mitt liv kretsar runt vad jag får äta och när!  Bara tre veckor kvar på min testperiod. haha!
Jag suktar efter cola light!

Hands up!