Mitt Hjärta

Det var så skönt att prata med dig idag. Det kändes inte som om du var lika långt borta just då. Jag saknar dig & önskar verkligen att jag var där med dig.
Kom ihåg att du är grym, en av dom bästa jag någonsin träffat.
Jag älskar dig Lillsiss.

Skratt-terapi


Idag var jag för första gången på yoga med Evelina & Veronika, jag har lite blandade känslor över det här med yoga, först kändes det som en profylax(?) kurs för gravida med allt det här tjatet om hur man ska andas hela tiden.
IN genom vänster näsborre och UT genom den högra, jag höll på att kvävas eftersom jag var täppt i ena borren.
Och trots att jag gjort övningar som gräshoppan, trädet och månskenshälsningen så förstår jag ändå inte riktigt grejjen, jag har lite för svårt att ta det på allvar.  Tillslut blev jag Avslappnad  iof, råkade till och med somna under sluttampen när vi hade avslappning (som om inte allt var avslappning), ända tills Evelina ryckte mig i håret så jag vaknade så sov jag som en bebis. haha.
Sen brast det för mig, ledaren låg och berättade hur man skulle slappna av i alla olika kroppsdelar, och så säger hon "känn avslappningen in i könet och ut genom tarmarna" då gick det faktiskt inte längre. Jag skrattade så jag grinade, i tjugo minuter efteråt också. Jag kunde knappt köra bil därifrån.

Och jag förstår fortfarande inte hur man slappnar av in i könet och ut genom tarmarna? Min slutsats av yoga är i alla fall att det är väldigt bra skratt-terapi, en riktig må-bra kurs!

Vardagslyx & Mamma-trosor

Ah, min rygg gör inte lika ont idag. Hade lyx-måndag igår med min stela kropp, låg i badkaret med tända ljus och drack en öl (hade varit finare om jag ljugit nu och skrivit vin) så jäkla skönt. Riktig vardagslyx. Och ryggen känns grymt mycket bättre idag efter min karriär  som flyttkarl i söndags.

Idag stod inget lyxigt på agendan, var och hämtade ut ett nytt p-piller recept, vilket innebär: predikningar om rökning, alkohol, sexvanor, vilka trosor man använder och tighta jeans. 
Fick gynekologmottagningen bestämma så skulle jag ha pösiga mysbyxor, könshår ner till knäna och stora mamma-trosor i bomull, jag skulle inte dricka, röka och spara min oskuld till min bröllopsnatt.

Blir alltid så stressad när dom ska ta blodtryck, min puls är alltid skyhög precis då bara för det, då blir jag tävlinginriktad och vill göra om flera gånger tills min puls är perfekt, men det får man tydligen inte. 


Nu längtar jag till Lördag, då kommer flickorna bus och några av de andra gamla jobbarkompisarna.
Då ska dom lurviga svängas och rumpor kommer skakas!

63518-122


En säljande tant


Går som en stelopererad tant idag, min rygg håller på att ta knäcken på mig. Hade storstädning härhemma igår och fick i all iver för mig att äntligen bära ner den gamla tv-bänken som av någon anledning inte har fått ben och gått ner i förrådet själv på flera månader. (konstigt!) orkade såklart inte vänta på att marcus skulle komma hem, utan skulle absolut göra det själv.  Halvvägs ner i trappan ångrade jag mig, den var jävligt mycket tyngre när man skulle släpa den tre trappor ner än när jag flyttade den två meter inne i lägenheten.  Stod framåtböjd med hela alltihopa på ryggen och funderade lite på hur mitt nästa steg skulle bli. Sen fastnade fanskapet i svängen i trappan, så jag fick bruka lite våld.
Nästa gång hugger jag sönder möblerna först och kastar ut från balkongen.

Jobbet har gått bra idag med, en till försäljning, som jag dock måste justera lite imorgon då den förbannade inspelningen blev fel (fick nytt inspelningsprogram vid försäljning idag och såklart så klickade jag lite fel), kunden stod och sålde korv samtidigt, det var ändå det roligaste som hänt idag. haha.
Jag pratar bredband och såhör man honom skrika "vill du ha ketchup på eller?, oj förlåt vad sa du, 99kr i månaden, ja skit bra"




I övrigt så...

image86

Känner jag mig lite cranky (felstavat så det skriker om det?) idag, kan bero på mat-sömnbrist, pms-tant!

63518-28

Längtar alldeles för mycket efter sommar och solsken. Det är på tok för grått just nu.

image119


Skulle nog behöva ta på mig partymössan som jag fick av Nattiz när jag fyllde år så jag får lite färg i vardagen.

image121

Saknar även den här lilla damen en hel del! Ska sparka igång mitt skype nu och se till så det fungerar.

En slöhög


Jag sålde första dagen på telefon så sålde jag! Helt underbart. Var så nervös på morgonen så jag trodde att jag skulle kräkas. Livrädd för att folk skulle ha konstiga tekniska problem som jag inte förstod mig på. Killarna i min grupp är däremot så snälla och hade ställt en papperskorg vid mitt skrivbord som jag skulle kunna kräkas i. Råkade även lämna min dator obevakad utan att låsa den när jag gick på rast, så nu är alla menyer och bakgrunder rosa. Som enda tjej så får man väl stå ut med det. Hahah. Jätte fint faktiskt.
Har jobbat på riktigt i två dagar nu och det har faktiskt gått jättbra, har fått höra av kunder att jag har varit så duktig och tillmötesgående. (hurra)
Det pinsammaste som hände var nog att jag råkade fråga en kille om han hade windows xbox (och inte xp) som operativsystem, haha, men det kom nog rätt lägligt för han var rätt arg innan och började skratta direkt.
Den ska jag köra på alla arga kunder.
Råkade även hälla ut en hel kopp kaffe medan jag pratade med en kund på telefon, över halva skrivbordet, alla papper, ner på golvet och på min (såklart) vita väska. Tappade bort mig lite där en stund i vad han i luren egentligen hade för problem.  Men jag tror att jag döljde det rätt bra.


Igår var det fredagsmys med Evelina,Veronica och Emma, slutade upp att bli en riktig brudkväll, gjorde ett ärevarv runt enköping, handlade mat och godis (och råkade få med oss hårfärg till allihopa) , lånade lite filmer. Det blir sån galen ljudnivå när vi alla är tillsammans och pratar ivrigt om allt, alla höjer rösterna lite lite lite hela tiden så tillslut är det verkligen hönshusnivå! haha.  Speciellt när vi alla fyra mosade in oss i badrummet och färgade håret på varandra typ samtidigt. Jätteskön kväll, mös runt i ett par plysch(?)-mysbyxor som Evelina hittade längst in i sin garderob (som dessutom var rosa), ju fulare desto skönare.
Kom hem vid halv två på natten, då hade jag varit uppe sen klockan fem på morgonen och tuppade av direkt när jag la mig i sängen .


Idag är det slö lördag har fortfarande inte orkat klä på mig något annat än adidasbyxor och en tjocktröja, ligger i soffan med datorn i knät, dricker kaffe och slö kollar på polisskolan som går på tv.
Tror att det blir gilmour girls maraton under eftermiddagen, har ju adopterar lindas dvd-box medan hon är borta (den var ändå alldeles för tung för att packa ner).

"hej och välkommen till BLABLA´s it-support du pratar med Sara Lindgren"

4 veckors semester kommer jag få i år, det är första gången i hela mitt arbetssamma liv som jag någonsin får semester, helt otroligt! Det känns så lyxigt! Nu gäller det bara att hamna i rätt semesterperiod (=juli för min del) vet inte när vi får reda på det men inom en snar framtid. Och i värsta fall så får man jaga efter någon som vill byta med en om jag skulle få hel fel.
Det jobbar ju ändå 300 personer där, någon måste vilja byta.
Känns hur skönt som helst, för ibörjan ryktades det om att vi kanske inte skulle få plocka ut så mycket vi som är nya och provanställda. Men det verkar ju ordna sig kanon, det var min största fasa, att jag inte skulle få vara ledig!
Nu känns det helt plötsligt mycket mer okej att jobba varannan helg och mestadels av veckorna kvällspass
(=ob till semesterkassan, tänker sälja som fan och få provision att stoppa i semsterkassan också) Tänk, det löser sig kanske!

Mat från TexMex blev det ikväll, köpte med mig mat och åkte till Marcus jobb för att äta ihop med honom, han ska stå och inventera hela kvällen, så vi snodde åt oss lite kvalitetsumgänge i lunchrummet på hans jobb. Mysigt!
Själv ska jag ligga i soffan resten av kvällen, plugga på allt som har med stadsnät, lan, adsl, alla bredbands typer som finns att göra samt alla tusen modem, miljoner inställningar och felsökningssaker som jag ska kunna imorgon. 06:45 sätter jag mig på telefon för första gången. Håll en tumme!


Nya avsnitt Greys Anatomy är det ju idag också! Får se hur bra det går att plugga internetuppkopplingar samtidigt som man kollar på det. haha. Ska lyxa med vindruvor till tror jag! Fick en försenad födelsedagspresent igår av Marcus pappa m. familj, 1st flaska champagne, jordgubbar, chocklad, vindruvor och 12st champangeglas.
Återigen en present med fokus på att äta & dricka! haha! Jag älskar det, folk känner mig verkligen.




Återkommer med vidare information om hur det gick första dagen i ap-buren!


Får det lov att vara lite prutt på burk?


Nu har jag lärt mig sälja prutt på burk, haha, har haft säljutbildning på jobbet ,men någon renrasig säljare blir jag ju inte. I första hand it-support men i andra hand så får vi sälja så mycket vi bara kan också. = extra betalt. Ja tack!
Shit vad jag gillar mitt jobb!
Har precis suttit och skrivit ihop alla mina kladdiga anteckningar som jag skrivit för hand under 4 veckors utbildning. Jag förstår inte ens mig själv och mina konstiga förkortningar.
Börjar bli lite nervös efter som jag som dom säger ska "ut i drift" på torsdag! (panik). Då börjas det, till en början sitter vi som är nyutbildade tillsammans i ett litet rum (som kallas Ap-buren) och tar emot samtal, så första två veckorna sitter vi ensamma och har utbildare bakom ryggen så vi kan trycka mute på telefonen och sen skrika efter hjälp i ren och skär panik, därefter får vi flytta upp en våning till alla andra på it-support avdelningen.


Den här lilla skönheten kommer hem till mig inom dagarna

63518-118

Förlängde mitt abonemang och passade på att byta mobil, har helt plötsligt sänkt min månadskostnad på mobilen med 80:- /månaden det känns ju askul att spara pengar när man beställer nytt!
På den här ska jag även lägga in skype så jag kan göra gratis australien samtal direkt från mobilen. LOVELY!
(det fungerade nämligen inte på den mobil jag har nu, så bums fixade jag en ny, det var ändå på tiden att förlänga och förnya abonemanget så det kom väldigt lägligt)



På fredag blir det uppsägnings-firande ska träffa Evelina & Veronica och fira att vi alla har tagit ett steg framåt i våra karriärer nu och inte längre jobbar på samma ställe där vi alla satt fast ett tag. Det blir komedifilm och godis dagen i ära! 
 

Min skolfotochef ringde mig
idag och ska skicka ut nya kontrakt inför hösten och vill hemskt gärna att jag ska komma tillbaka i år igen, och det hade jag faktiskt tänkt, vill dock att mitt nuvarande jobb ska vilja ha tillbaka mig efter två månaders skolfoto, för det här jobbet tycker jag ju också om. Så jag måste försöka få ihop det här nu.
Det är för bra betalat att skolfota så jag kan bara inte säga nej, det går inte!
I och för sig så har jag planerat att vara ekonomiskt oberoende när året är slut, men det är ju alltid kul att ha en backup. 


Nu ska jag gå och skrapa en trisslott
(Jag känner att det är min tur nu)

 

Kängrufesten & mina nya missbruk


I fredags var det kängrufest (avskedsmiddag) för världens bästa Lillasyster L!
Den stora kvällen utspelade sig i Enköping, först med underbart mysig middag, presentutdelning (från alla håll och kanter, Linda överträffar sig själv som vanligt och har gulliga, nostalgiska presenter med sig till alla), och mycket skratt blev det hela kvällen! Trots att jag är en blödig fan så höll jag mig från att nostalgi-gråta!

Kvällen slutade på Joar (vi tog därmed Lindas joar-oskuld då hon aldrig varit där) det var jag, linda, sandra, mimmi och martin som utsåg oss själva till party-eliten och svängde våra lurviga när alla andra åkt . Hur kul som helst! Träningsvärk i skrattmusklerna efter allt bond-snack och skämtande om metropolen Enköping, Martin var riktigt på hugget.
Dessutom fick jag och Mimmi oss ett varsit nyp i rumpan, av en tjej, så vi var nöjda med oss själva resten av kvällen! Vi är Riktiga Brudmagneter!


Lindas Söndag
Som tur var så hade jag en tripp inplanerad till Linda även igår(söndag) så det behövde inte bli ett tårfyllt hejdå utanför garderoben på en krog full med fulla människor, det hade inte känts riktigt rätt.
Så igår var jag budbärare åt familjen Wilhede, plockade ihop lite kläder Linda glömt här (eller det kanske är jag som lånat och glömt lämna tillbaka) som skulle med till Aus, köpte en trådlös router till damen så hon kan använda internet när hon kommer ner och köpte även ut nikotin till Lindas pappa som satt strandsatt på landet helt utan, vad skulle dom göra utan mig?
Spenderade sedan hela dagen i sällskap med Linda, hann med några måltider, lindas packningskris då övervikt i bagaget var ett faktum, lite adoption av kläder som inte skulle med till Australien som jag lovat att ta hand om medan hon är borta, haha, och lite kramande!

Blev kvar ända till tio på kvällen, ju längre tiden gick desto jobbigare kändes det att åka hem, det dröjer ju en liten stund innan vi ses igen, (med andra ord ungefär ett halvår, beroende på hur jag får till min semester eller inte) .
Vi har ju hängt ihop sålänge, 6år borde det bli iår, helt galet, och så mycket vi hunnit med sen vi träffades, det har hänt så himla mycket och hon har liksom alltid funnits där , jag kommer inte ens ihåg hur det var innan jag lärde känna henne. Det känns lite som att ha blivit av med en arm faktiskt, svårt att förklara, (tur att min andra arm bor precis vid högskolan så jag inte är helt lemlästat) 

Nu ska jag missbruka skype med Linda och hålla henne uppdaterade om alla saker som händer härhemma, små som stora. Och se till att höra allt om underbara Aus.
Och inte böla för mycket av linda-abstinens, har hållt mig fint faktiskt, tills jag hittade ett brev i min väska när jag kom hem igår, då kom det grin, glad grin, man kan inte annat än gråta av glädje när man har en Linda!
Tänk vad fin världen skulle vara om vi spred ut lite Lindor här och där, världsfreden skulle vara ett faktum!
Det kommer gå som en dans för henne i australien.



Övriga upptåg sen sensta inlägg

Utnyttjade min Ost och vin-kväll med Linda som jag fick av henne i födelsedagspresent, åt världens godaste ost!  den är så god så måste jag välja en sak att äta i resten av mitt liv så skulle jag ta den. Skulle kunna äta den som en smörgås rakt upp och ner, helt sjukt god!! så förutom skype så ska jag missbruka ost också!

Har även varit på Chockladprovning med Evelina & Veronica (också en födelsedagspresent, folk verkar förknippa mig med att äta?) det var hur kul som helst faktiskt, en hel kväll med fikande, chocklad och skrattande med flickorna Hedbjer är helt klart ett vinnande koncept.

Kalas hos Pezon & Josse har vi hunnit med också , jag skrattade så jag hade träningsvärk den här kvällen också, jag och Cilla var riktigt på hugget faktiskt, hur kul som helst! Och vi blev bjudna på smörgåstårta (det står 2:a på listan över vad jag skulle äta om jag bara får välja en sak) Det blev lite öl och några goda drinkar;  därefter började alla missbruka rökmaskinen i Pezons vardagsrum vilket resulterade i att man inte såg sin egen hand om man höll upp den framför ansiktet, haha! Men vilken krogkänsla det blir, Är det fest så är det.