Sumobrottning / Bilsemester / I-landsproblem

Ny vecka, nya barn, nya städer! Befinner mig i skinnskatteberg idag och imorgon, svårt att hålla reda på vilken stad man egentligen är i varje dag. Så blir det Västerås på onsdag och sen några hotellnätter i norrtälje fram till fredag. 
Ångrar lite att jag tog på mig att fota bröllop på lördag, hela helgen försvinner lite iväg.  

Lugn och fin helg som varit i alla fall, fredagen blev movienight i familjen wilhedes hus, dom göder mig som vanligt så jag tror jag vägde 10 kg mer när jag åkte därifrån. Blev kvar där till två på natten och när jag kom hem var jag så speedad av socker och koffein överdos så jag var uppe till halv fem. Härligt.

Promenera ner på stan med en kaffe i handen, äta lite glass glo i lite affärer och bråka med några expiditer om kortavgifter med Marcus var vad som stod på schemat på lördagen, haha, skön lördag i solen!
Därefter ordnade underbara Marcus massa fel som var trasiga på min bil. Haha. Lill-Doris är snart i tipp topp form, typ supermodell!

Åkte förbi Linda på jobbet igår för att lämna prylar hon glömt hos mig, råkade fastna i djupa planeringar om sommar 2009. Det är nu man måste börja tänka på semester igen för att överleva hösten.
Bila genom Usa, hur ballt vore inte det? !
 "Det är väl inte sjukt orealistiskt att tro att vi orkar köra 100 mil på en dag?" 


Och så till I-landsproblemen...
Jag lever utan Visa kort, väldigt jobbigt måste jag säga, jag tar ut pengar i bankomater kanske 3-4 ggr om året, max, och lyckas såklart dra mitt kort i en bankomat där dom satt en skimmingapparat och kan läsa av kortnummer och pinkod så det var bara att spärra kortet, väntar nu på ett nytt, kan enligt min bank ta mellan 1-2 veckor. Katastrof-länge!
Vilken tidsålder lever vi i egentligen?

Som pricken över i verkar det som mitt och marcus gemensamma kort som jag nu använder verkar vara påväg att stämpla ut för det gick inte att läsa på statoil idag, när jag skulle äta lunch fick jag tvinga killen i kassan att dra kortet fyra ggr innan det äntligen gick, skam den som ger sig! 
Jag kommer reta galllfeber på alla kassörer/kassörskor i 1-2 veckors tid!



Marcus har fått en ny kamera, och fick lov att testa den lite preeeecis när jag borstade tänderna.

 


Hur het får man bli innan någon säger till?   Hahaha.


  

Jag måste:
Klippa mig (Emma kom hem)
Skaffa ett jobb  (så jag slipper mitt vanliga jobb efter skolfoto tiden)
Tattuera mera (kanske i Miami under Usa-trippen)
Brottas med sumodräkter i Uppsala (mer ett Jag vill än Jag måste)


Light - uppdatering

Galenskaps vecka, fotat i örebro sen i tisdags, 500 personer har jag fångat på bild på tre dagar. Kalas!
En helt sjukt rörig skola, har varit kämpigt att göra ett bra jobb, men bilderna blev i alla fall bra, man är ju proffs! haha.
Inte någon sammarbetsvillig personal, som tur var så charmade jag killarna som jobbade på fritidsgården så lite hjälp fick jag tillslut.
Fotade en tjej som heter SARA LINDGREN, haha! Det är inte ofta man är två Sara Lindgren i samma rum!


Samtal mellan mig och kille 16-år

Han: "Är du från skåne?"
Jag:  "Nej, låter det så?"
Han: "ja"
Jag: "jag har fått höra att jag låter som en norrlänning också"
Han: "ja, det är typ samma sak"

Lär dom sig ingenting i skolan längre? Norrland och Skåne, jo men visst, ungefär samma sak. haha. 

 
 I övrigt har jag vridit lite på dygnet med Linda, kollade på "Fjorton suger" som gick på tv mitt i natten, hahaha , så töntigt men vi blev sjukt engagerade i den filmen och kära i en av dom små fjortonåriga skateboard killarna. Hahah. 

I söndags åt vi godis tills vi båda låg och vred oss i sängen och mådde illa med sockerkoma, åkte även runt halva västerås till 4 olika videobutiker på jakt efter "Tre män och en liten tjej"  (nej vi är inte envisa, vi vet bara vad vi vill ha!)
Måndagen blev det lite slöande och sen gav vi oss av ner på stan och mötte Carolina som jag fotar med och åt mat och snackade jota, och så lite matkoma efter det! haha, väldigt trevligt!

Ska ligga i koma en stund i soffan, har inte ork med någon seriös uppdatering, så det fick bli en light-verision idag!
Men Förutom att äta / jobba & ligga i trötthets-koma så saknar jag Evelina och Veronica!


 / Norrländska skåningen!

En bild säger mer än tusen ord!

Senaste två veckorna har jag jobbat i ett svep utan ledighet, har gjort mitt sista pass som it-support, fotat ett bröllop och startat säsongen som skolfotograf.  Så denna vecka har jag jobbat i Eskilstuna, Stockholm, Falun och Katrineholm.  Bott lite på hotell och testat hur fort man kan köra med firmabilen!  Perfekt!
Har varit en dålig bloggare senaste tiden, Så Kastar upp lite bilder som visar vad jag hållt på med under mina lediga stunder.

    

Vi har golfat en hel del, min bror kallar vi nu för Tiger Woods fast vit och jag är ungefär i klass med Annika Sörenstam fast utan hennes mustash! Hahaha. 

  Linda hemkommen efter 6 månader i Australien,
Back to reality! Det är ett hårt liv vi lever i Sverige! 

        


Efter sol, bad och golf blev det grill och spelkväll i Enköping...

          

      
Min favorit bild genom alla tider! Evelina är så het när hon hoppar studsmatta!  Haha inte helt ofarligt med fyra stycken som hoppar samtidigt, Linda ligger och håller i sig!

    

Sällskapsspelen åkte fram, roligt spel som hette Doktor Sound, går ut på att man ska göra roliga ljud och dom andra ska gissa vad det är,  Sparkcykeln åkte också fram, det var då det började spåra ut!  Två män på sparkcykel, kan aldrig gå väl! Haha.

     

Det var lite för kallt för att bada så Stefan tänkte att han skulle hjälpa badkrukorna på traven, slutade med att Marcus puttade lite på stefan så vi båda hamnade i vattnet.  Hahaha.

Och det slutar alltid med, Lite sång, lite dans och Lite Naket!  Som vanligt när partyligan är i farten!
 


Färska bilder från dagen!
Det blev grillning ute på Björnön... 

    

     
      


Om en stund kommer Linda så blir det uppesittarnatt för hon ska jobba natt imorgon så det är vända på dygn som gäller, en enkel match för oss proffs! jag mest sympati-vänder på mitt dygn för det är så trevligt.
Ska blanda ordning en drink åt damen så den står redo när hon kommer!