Ett år klokare

Imorgon blir jag lite äldre, lite visare och kanske till och med lite snyggare (eller så där gammel-tants söt)
Linda har helt påtvingat varit snäll mot mig hela dagen bara för det. haha.

Ålderstecknen börjar redan synas, Idag har jag bytit recept med tanterna på jobbet och jag har bakat, (vilket nästan förtjänar ett kors i taket.)  Imorgon blir det kalas hemma, klackarna i taket, slipsarna på huvet och discobelysning på!
(detta förtjänar inget kors i taket då det är ganska vanligt)

Hade hur roligt som helst förra helgen förresten, var på Vsc-Festen som Marcus grabbar ordnar varje år. Dom gjorde det med glans måste jag säga, bokade Bmb så vi var där och käkade och sen svängde vi våra lurviga.
Jag & Linda gjorde succé som "systrarna med ögonen" igen. Träffade på samma snubbe som förut sa att man såg på ögonen att jag och linda var systrar.  Haha.

I övrigt har veckan bestått av koma på jobbet, tusen möten, lite mer koma, alldeles för mycket kaffe, bara två dagars träning och lite för lite sömn!

Nu ska jag färga mina gråa hårstrån & ringa min syster och se hur hon känner inför att åldras imorgon! haha.



Vi är så gamla så när vi föddes var allt svartvitt och
man hade ingen känsla för frisyr & stil!

Hjärtat



Plutte-nutte-gulle-gull
(Varning: jag KOMMER att prata med bebis-röst dom närmaste månaderna)

2009-01-23 Alva

Kom den 23 Januari, äntligen! (Jag är sen med att uppdatera om alla stora händelser som vanligt)
Pratade alldeles nyss med Evelina från BB som gav senaste bebis-uppdateringen,
blev så glad så jag hoppade jämfota efteråt.
Imorgon får dom åka hem så nu längtar jag efter att få åka och hälsa på och äntligen få träffa den lilla filuren som vi pratat om sålänge.


/ Nyblivna Tant Sara

Vissa har hjärtat på rätt ställe




Söndag
Träning
Fruktsallad
Tvättstugan
Serie-maraton
Telefon-maraton med Linda
Städning
Bild-sortering

Det ljuva livet

Ont i nacken idag igen, har gått två dagar utan piller nu, men efter två veckor med värktabletter kan man ju tycka att det ska börja gå över. Tabletterna heter iof något med "Retard"  så man vet ju aldrig hur det här kommer sluta?

Blev en lugn lördag med Cilla, precis vad jag behövde, vi åkte till Lindas jobb och solade solarium, badade bastu och simmade lite. Perfekt för min onda kropp. Linda som jobbade gjorde ett ypperligt jobb med att passa upp på oss och serverade oss kaffe, ibland är livet bra enkelt!


Det kliar i mina fotograf-fingrar, riktigt rejält, jag saknar att jobba med kreativa saker. Min kära D80 ska absolut följa med till London så ska jag ta kick-ass bilder! Shit vad jag vill fota!
Kanske ska kolla med mitt nuvarande jobb om jag inte kan få jobba där som fotograf istället för med ekonomi, mina fotograf-fingrar passar bättre på en kamera än en miniräknare! (Jag som dessutom preeecis fick godkänt i matte på gymnasiet, iof behöver jag faktiskt aldrig räknat ut vad   x + y - 7 är på mitt jobb)


Nej, Nu ska jag hitta på något kreativt! Kanske måla en vägg eller så!




Tutt-Dagen

Jag var pessimist på elitnivå på jobbet idag, men sen gjorde jag en u-sväng.
Nu är jag sjukt glad och överenergisk!
Dessutom har jag världens GRYMMASTE hårdag och en riktigt bra tutt-dag (kan vara svårt för er killar att relatera till detta men jag vet att i alla fall Linda förstår hur det känns).

Överskottsenergi, eller vuxendamp som vissa kallar det. Haha. Håller på att beställa foton från min bästa beställa-foton-sida, dricker en öl och känner att det är underbart med fredag.
Fick lov att ringa Linda och sprida glädjerus över min fantastiska frilla och min överskottsenergi!

Har tränat 3 dagar den här veckan, jag är oförskämt stolt över mig själv! Ska försöka få till ännu ett pass imorgon. Nästa vecka har jag och Linda redan 4 träningspass inplanerade. Beach 2009, nu är det på allvar! 


 

Hello alla english speaking people!

London-trippen är bokad, 5 februari flyr vi Landet.
Listan är lång på vad vi ska hinna med, är man i London måste man till exempel åka röd buss har vi kommit fram till. Haha. Och framförallt säga "Cheers" minst några hundra gånger per dag.
Shoppa tills man stupar och kolla på gubbar gjorda av vax.


Jag är så glad! Fan vad roligt det ska bli. Nu ska jag bara komma över min fruktansvärda flygrädsla.
Kan hända att jag inte vågar flyga hem och stannar kvar, men det är smällar man får ta.

Nu är det snart helg, imorgon blir det Uppsala, hälsa på Evelina och gravidmagen troligen för sista gången innan det är en liten människa där man får hälsa på istället. I hemlighet hoppas jag att hon föder imorgon (beräknat datum på söndag) jag och Veronica har redan planerat hur Veronica rally-kör till BB och jag förlöser barn i baksätet.
Ska berätta planen för Evelina imorgon så får vi se hur hon ställer sig till det.


Cheers!

Första utgåvan 2009

En effektiv uppdatering av de senaste veckorna.

        

Det har varit jul, firades som vanligt ute hos Pappa med nära och kära.
Slutade kvällen hos min bror allihopa, lekte med ungarnas nya leksaker och spelade spel och hamnade som vanligt i Lindgrens-vilda diskussioner om spelregler. Dåliga förlorare är vi allihopa allihopa! Hahaha.

Årets julklapp är såklart Sockervaddsmaskinen (och Axels pyjamas som lyser i mörkret) 

   
Först måste man ladda pyjamasen under taklampan, 
sen kan hela familjen mosa in sig på toa för att se om den lyser!


Juldagen firade vi hos Mange & Malin, mestadels av kvällen är preskriberad och talas aldrig om igen. Haha. Som till exempel att jag gick åt fel håll hem och åkte på en plötslig släng av vinterkräksjukan efter krogen, måste vara något som går. Tack och lov att jag har Linda och att vi turas om att ha karatefyllor så vi kommer hem hela och rena (någorlunda).


Det har även varit nyår
  ute hos Patrik och Cilla. Jag och Linda gjorde en lika fin avslutning som början på år 2008, vi blev påkörda påväg ut till värdparet på nyårsafton, alla bilar klarade sig fint (som VANLIGT så var det INTE vårat fel utan en tant som tittade åt ett håll och körde åt ett annat, in i vår bak)
det var mest vi klenisar som fick ont/ondare i nacke och ryggar! För er som inte minns så låg Jag, Linda och min bil i ett dike 2 januari 2008 (Punktering inte heller vårat fel). Nästan exakt ett år mellan olyckorna.
Vi får snart bilförbud tillsammans. 



Nyårsafton var kalaskul i alla fall! 

     
  

Jag köpte en partybomb som såg till att Patrik och Cilla har serpentiner på gräsmattan fram till nästa vinter ungefär. Haha Men fint som tusan

   
 


På Natten hände det oundvikliga.. Grillen åkte fram samtidigt som strumpbyxorna åkte av och ersattes av mysbyxor!
      


Nyårsdagen spenderade vi först med Vänner-Maraton hos Patrik och Cilla och sen med att åka och visa upp våra onda nackar och ryggar och på att vara arga på hela läkarkåren på akuten som tar 350:- för att säga "Ta en ipren".
Gott nytt år! 
Träffade som tur var min vettiga husläkaren dagen efter som skrev ut värktabletter. Jag hade nackspärr sen en vecka tillbaka redan innan så jag började bli less på ipren och smärta.



Nu ser jag fram emot ett nytt år, jag är sjukt inspirerad inför träning, och jag ser framemot vår, solsken, ballerinaskor, solglasögon, resor,  (Inom de närmaste dagarna så bokas London, hurra), jag vill ha vår nu,
Jag och linda shoppade lite i lördags och jag hittade en grym vårjacka som jag fick lov att köpa, jag vill använda den nu (ni som känner mig vet att den kommer åka fram senaste i Mars tillsammans med min vårförkylning. haha)

År 2009 ska även bli året jag lär min spela gitarr. Så till min födelsedag önskar jag mig en gitarr och ett skivkontrakt! 
Kanske ska tillägga att jag önskar mig talang och en sångröst också nu när jag ändå är i farten.