Solklara sommartecken!

    

Nu är det semester och faktiskt sommar på riktigt! Några grillningar i Bergbo med det här gänget är ett tydligt sommartecken!


Och igår var jag långt ut på landet med mina tjejer! Grillade, stekte i solen och spelade sällskapsspel! Underbart!

            
   


Förresten har jag gjort en "Marcus" och snubblat i trappan på jobbet sista dagen innan semestern så nu kan jag inte stödja mig på ena foten, (för er som inte vet gjorde Marcus samma sak sin sista dag förra året före semestern bara det att hans snubbel slutade med gipsad arm hela sommaren) Men vem behöver egentligen två fungerande fötter för att sola och bada?! haha.

Nu ska jag packa för ikväll drar vi till Enköping och Kärrby för mys med familjen Wilhede och imorgon hoppar (haltar) vi på planet till Egypten! Underbart!

Where the sun does shine


Sista arbetsdagen imorgon sen är det semester i fyra
härliga underbara fantastiska veckor!
På måndag åker jag och min bästa Linda till Egypten, det blir en veckas poolplask, pyramidsbergstigning och strandpromenader. Underbart
En riktig kick-start på semestern, det kan faktiskt inte bli bättre helt enkelt!


Har kört hårt med mat och spring i benen hela veckan, har faktiskt varit ute och joggat varje kväll den här veckan jag är omåttligt stolt och känner inte längre att min röv är så stor så afrika kommer ligga i skuggan den veckan vi är där!
Prima Ballerina!


Andra ljuspunkter i vardagen har varit balkong-vin-pimplande med Cilla och Linda, fantastiskt fint!
En träff med min sötaste Alva och min sötaste Evelina.  Och på lördag blir det soldag & grillkväll med Veronica, Ida och Evelina i ett hus i skogens slut. Mysigt!


Hinner jag inte skriva något mer så kan jag garantera att det blir en reseuppdatering när vi kommit hem igen!
Bon voyage!




o-pepp

Jag är så galet jävla o-pepp!
Sova jobba sova jobba sova jobba sova jobba sova jobba!

Africa here we come

Insåg idag att nästa vecka är min sista arbetsvecka, därefter semester och Hello Africa för hela slanten
Det faktum att jag och Linda inom en snar framtid kommer ligga i solen och dricka drinkar och plaska i poolen gör att det känns helt okej (inte kul, men helt okej) att jobba ca 11-12 timmar om dagen fram till dess. 
Föreställer mig sandstränder, kameler och pyramider varje gång det känns som jag ska trilla av stolen på jobbet. 

Det är bara några veckor kvar innan jag flyttar in i nya lägenheten också, tror att jag har sjukt gott om tid men det kommer väl sluta som vanligt med att jag står kallsvettig och packar allt sista natten innan.  Men bra blir det hursomhelst. 


Beyonce var förresten grym, Linda var hes och hade så gott som tappat allt vad röst heter, tur att jag kan prata för två, efter lite Jäger lät hon nästan som Whitney Houston igen men inte helt återställd. Haha. 
Åkte till Västerås på avdelningsfest dagen efter, riktigt trevligt att träffa sina arbetskamrater utanför jobbets fyra väggar. 

Här är jag och mina två närmaste arbetskamrater, vi funderar på att använda den här bilden som signatur på alla mail vi skickar med texten
"såhär fokuserade är vi på vårt arbete" 



Träffade Evelina, Veronica och grabbarna i Enköping i fredags, riktigt mysigt, köpte mat och satt oss i en park! Shit vad jag älskar sommaren! 
På lördagen blev det fest hos Simon och Sandra. Jag och Cilla ordnade det så bra för oss så Patrik och Kalle fixade mat innan så vi hade all tid i världen att piffa oss! Satt på balkongen i solen, återigen, shit vad jag älskar sommaren! 
Hade en riktigt trevlig kväll! 

     



I natt kommer jag sova som en bebis! 



Världens sötaste bebis dessutom!
 

Me and my sunshine

12 timmars arbetsdag, ligger i koma (fast alla säger att man inte kan prata då, men jag trotsar allt och gör det ändå), det kommer aldrig någonsin bli roligt att gå upp klockan fem!

Helgen spenderades med en tripp till Nattiz först och sen fredags-shopping med Marcus och Linda, med Evelina & mitt lilla-hjärta på lördagdag, och Cilla, ett gäng folköl och
Matthew McConaughey i bar överkropp på lördagkvällen, fantastiskt! 

I övrigt har jag mest tagit det lugnt, känner att det har varit alldeles för mycket senaste tiden,  men saker och ting börjar falla på plats igen!  Snart får faktiskt allt lov att lösa sig, innan jag blir riktigt upprörd!

1 juni drar vi! Jag och Linda, det kommer bli underbart, det kommer bli solsken, värme, drinkar, kameler och sandstränder! Bästa kombinationen någonsin! Linda har lovat att dom enda livsbetungande beslut jag måste ta denna vecka är om vi ska ligga vid poolen eller på stranden. Jag älskar det!

Den här veckan kör vi mini-semester, Linda fyller år på onsdag så då blir det Beyonce konsert i Stockholm och sen bo kvar på globen, fantastiskt!  Har tagit ledigt på torsdag till och med så vi kan sova och frossa i hotellfrukost,  men åker till jobbet på avdelningsfest på eftermiddagen, det roliga kan man ju inte ta ledigt ifrån!

Har i övrigt tagit ett väldigt dyrt självporträtt med hjälp av en hastighetskamera, det kommer bli fint när det kommer som ett brev på posten! haha.

Nu blir det rast och vila, klockan ringer fem imorgonbitti igen! Oh så roligt! 



Jag älskar min syster!

Vårkänslorna!



Det blev Valborg ute i Bergbo. Patrik tar som vanligt högtiderna på allvar och fixade en brasa åt oss! Han kan han!  

              


Dagen efter så passade vi som sov kvar på att sola oss lite samtidigt som vi kollade på när gräset växte och Patrik planterade trädet dom fick av oss.

      

Sen blev det mer grill och öl på djäkneberget på kvällen, och så lite kubbspel!

   

Bromma-Mammorna sopade banan med killar, såklart!