Ninja-kickar och gråt


Har jobbat som en galning hela veckan, bara kvällspass så jag har varit helt isolerad från omvärlden känns det som. Jobbade kväll hela påskhelgen också, så för att få en liten gnutta av påskfirande så åkte jag ut till min bror redan på långfredagen eftersom jag ändå skulle vara ute hos pappa på lördagmorgonen, på så vis hann jag med påskfrukost och äggjakt med mina brorsbarn också. 

Jag och Lotta satt uppe till tre på natten och hade djupa diskussioner, vid 03:00 hade vi bestämt oss för att sluta röka, bara sådär liksom, vi var helt sjukt taggade, ni skulle ha sett oss. 
Hade det varit en film så hade Eye of the tiger spelats i bakgrunden.
Jag hade precis köpt ett paket innan jag åkte dit, dom fick vi lov att röka upp, sparade en varsin till oss till frukost på lördagen, sen skulle det vara nog.  
När vi gick och la oss smakade jag askopp i hela munnen och kände mig sjukt positiv till att sluta, klockan 8 blev jag väckt, efter 5 timmars sömn, (sov i Majas säng i alla fall och inte på soffan, så jag sov helt sjukt skönt) alla barnen studsade upp och ner och ville leta påskägg, min bror (eller jag menar påskharen) hade gömt ett ägg till mig med, han är så söt. Så vid 9 låg jag och barnen i sockerkoma redan.

Klockan tio tog jag och Lotta våra sista bloss, då kände vi oss som två white trash kvinnor utanför en husvagn, lagom slitna och trötta.  Men nu ska det bli ändrig, vi ska lukta blomma i munnen, få fin hy, fräscha tänder, pigga och glada och inte få cancer och allt det där.
Två timmar senare kallsvettades jag redan, haha, mest psykiskt jobbigt just då.

Nu är det måndag och jag har inte tagit ett bloss sen lördagmorgon, och det känns rätt bra till och med. Igår morse var jag lite ostabil, den första tanken när jag slog upp ögonen på morgonen var "jag vill röka" , sen stod dammsugaren ivägen i hallen så jag slog i tån vilket resulterade i ett vredesutbrott och att jag ninja-kickade dammsugaren in i vardagsrummet. Haha. Därefter insåg jag att mitt schampo var slut då började jag grina som ett barn istället.  Shit vad härligt det är att vara nikotinfri.


   

Är så glad att jag har alla mina tjejer för ibland känns livet riktigt jobbigt, när mina abstinensryck kommer.  Men jag är faktiskt lika glad som på sista toabilden oftast. (Fan vad med bilder med mig på toa det finns, det här är bara två utvalda av säkert 10) 


Bakslag i min vår-kampanjen

Vad i helvete, nu snöar det!

Våga-vägra-vinter kampanjen i full fart

            

Idag har det varit underbart vår-väder. Vilket betyder att jag som vanligt har för lite kläder på mig och drar på mig årets första riktiga förkylning som vanligtvis håller i sig fram till sommaren. Visst är det härligt med vår.
Jag älskar att stå på min balkong i vårsolen, den är grym.

Har träffat Nattiz och såklart fått skäll för att jag går utan byxor och utan riktiga skor, hade Linda varit hemma hade hon också skällt på mig. Dom två har fortfarande halsdukar och vinterjackor när jag har tagit fram min kavaj och vårskorna! 

Jag och Nattiz roade oss sen med att åka till min bror och hämta en byrå som hon och Martin skulle få av dom. Det slutar alltid med att jag och Nattiz bara står och asgarvar när vi ska bära tunga möbler ihop (av någon anledning gör vi det rätt ofta), inget undantag idag, jag står med hela byrån över mig och asgarvar medan Nattiz försöker lyfta upp den andra änden.
Klämde handen liiiite grann bara när vi skulle mosa in hela möblemanget i min enorma bil, men det gick.




Me & The Kids

Har haft en playday med mina brorsbarn idag, vi har lekt burken, haft maskerad, grimastävling, dansat lite och proppat i oss pizza.

                      
Den skönaste bilden idag är bild nr 2 här, clara är så fruktansvärt rolig. Som ni ser lurade jag även ut barnen för att tvätta min bil och dom skulle tvätta sina cyklar. Slutade med att vi tvättade av varandra med vattenslangen istället.

På maskerade var Clara pippi långstrump och jag fick vara prinsessa, eller Ängel-prinsessa. Väldigt vackert.
     
Pippa och Ängel-prinsessan gillar att pussas.


    
Sen till grimas-tävlingen, jag tycker dom är lika grymma alla tre. Så domaren dömde oavgjort.
Shit vad jag avgudar dom här barnen, satt och blev nostalgisk och kollade på lite gamla bilder också.

   

Åh jag älskar bilden på daniel & axel, världens bästa killar!  
Sen hittade jag ännu äldre och nostalgiska bilder..

  

Jag är rätt glad att pappa kommit ifrån dom där glasögonen och moderniserat sig lite. Och att jag kommit över att ha en toffs rakt upp på huvudet, samt att jag inte längre putar sådär med rumpan när jag kör bil.
Jag saknar min syster, (en pik; kom hem kom hem kom hem) 







T R E V L I G A - T O R S D A G

 
Vi solade på balkongen och pratade om skönhetsoperationer,
Såhär skulle Nattiz se ut med lite botox i läpparna. Het va?

De här två ljuvliga damerna har jag spenderat hela min dag med.

  
Låt mig presentera, Söta Nattiz, Nattiz 6år, Ninja-Nattiz & Hårdrockar-Nattiz

   
Mitt Hår har växt! Jag kan till och med ha det uppsatt. Det är ett mirakel.

 
Jag har även druckit kaffe idag, helt sjuka mängder faktiskt. Underbart!

 
Och vallat katterna på balkongen, dom spanade mest på fåglar medan jag solade. (Och ja det är min julgran som ligger kvar, jag erkänner)


U N D E R B A R T var ordet

Idag är jag L E D I G, så fruktansvärt underbart. Jobbade till 22:15 igårkväll, sen var jag så uppe i varv så jag var vaken till halv fyra. Låg i soffan och kollade på tusen olika serier, dom visar Magnum mitt i natten, jag älskar den serien. haha.

Kom upp ur sängen vid halv tio imorse trots att jag var uppe sålänge, känner att jag måste ta vara på min lediga dag och faktiskt vara vaken så jag inte missar den. Åt frukost tillsammans med Nattiz, fast över datorn, när vi laddade ner skype för att kunna prata med linda så kom vi på att vi faktiskt kan prata med varandra där också, fast vi befinner oss i samma land. haha. Så vi har öppen "telefonlinje" mellan oss hela morgnarna nu, trevligt med sällskap.
Solen skiner, vilket är alldeles underbart, har stått på min balkong halva förmiddagen och lapat sol. Ska snart åka och sätta mig på nattiz balkong med en kopp kaffe och fortsätta lapandet.
Först var det solarium som stod på schemat, men en sånhär fin dag kan man inte stänga in sig i ett solarium.

Är fotosugen så det står härliga till, så idag tänker jag ha min kamera med mig vart jag än går. Det kliar i fotofingrarna. Kommer bli en lång kommande vecka, jobbar från imorgon till och med nästa fredag, det känns väldigt avlägset med en ledig helg just nu.
Nästa vecka är det äntligen Rihanna konserten med Evelina & Ulla (dom ska inte vara med och uppträda, haha), ska bli hur roligt som helst. Lite guldkant på vardagen. (För alla konserter jag vill gå på måste envisas med att vara mitt i veckan).


Det vart en kort uppdatering lite snabbt bara, ska fortsätta med mitt slappande. Bestämde mig för att inte göra något vettigt idag, vägrar spendera min lediga dag i tvättstugan eller med att städa, vilket eg. skulle behövas. Sätter på mig skygglapparna och är bara ledig istället. 

L J U V L I G T
 

Full kastrull

Det skulle bli en lugn och fin helg men slutade med spontan-festande med Nattiz och järngänget. Först kalas hemma hos Marie för en Besan som fyllde 20, känns som om hon fortfarande är 13-14 som hon var när jag och Nattiz lärde känna varandra, jättekonstigt att folk blir äldre faktiskt. Själv känner jag mig lika gammal som då, trots att det har hänt en hel del sen dess.
Sen blev det utgång, massa dans, en hel del drinkar och mycket skratt. Hade hur roligt som helst. Jag blir så glad av att vara med Nattiz, när hon lyser som en sol blir man alldeles varm inombords.

Nostalgi-tripp..

        

Låg halvt om halvt i koma hela lördagen, var vaken i 22timmar i fredags så jag var rätt trött. Imorgon jobbar jag kväll, resten av veckan likaså,  så jag har hela dagen på mig att ta igen mig innan det är dags. Skönt.

Har dock upptäckt att jag ska jobba hela påskhelgen, kväll dessutom, vilket rubbar alla mina traditioner. Känns lite sisådär, så jag hoppas bannemig att det blir storhelgstillägg i alla fall. Dessutom tänker jag tvinga mina jobbarkompisar att leta påskägg med mig på lunchrasten, för att inte förstöra alla traditioner helt och hållet.
Känns lite surt, brukar alltid vara ute hos pappa med hela familjen, påsken är en av få högtidsdagar som är så lugn och avslappnad. Inte alls som julen då det är stissigt i flera veckor i förväg.

I övrigt försöker jag skapa en hållbar ekonomisk plan över mitt liv, lite jobbigt att allt bara går emot en hela tiden. Det är svårt att leva på två veckors lön måste jag säga. I slutet på mars får jag i alla fall min första hela månadslön, jag måste bara hålla ut några veckor nu.
Efterlyser även en ny regel för räkningar, jag vill ha "räkningarnas-officiella-dag", kan inte bara alla räkningar komma samma dag så man slipper grina varje gång man kommer innanför dörren och en ny räkning ligger och väntar.  Skulle vara mycket skönare att få allt på en gång, så är det överstökat sen.
Jag måste ta upp det här med regeringen tror jag.