Ser jag full ut?



Full som en kastrull blev hon på sitt födelsedagskalas. Tack alla ni som var här och förgyllde min dag. Kan någon påminna mig nästa gång att det inte är så bra att blanda vin,cider,öl och sprit på samma kväll.
Jag hade i alla fall en jätterolig kväll, det märks att det är fest när högtalarna ramlar ner och en av katterna har dooleys i pälsen dagen efter. haha. Måste försöka bada den lilla utan att få armarna sönderklösta.
Ledsen att det blev som det blev på natten, förlåt till er som fortfarande var här då. Minsta lilla grejj blir så töntigt stor när man är onykter. Lite sömn och tillnyktring ordnade allt. Så fredsflaggan hänger högt här nu.
Tack för att ni är så söta allihopa!
Och patrik, du får komma hit och äta all tårta du bara orkar på min riktiga födelsedag som kompensation för att din fot blev träffad av högtalaren. Marcus får bjuda på fotmassage också.


Jag fick hjärtsnurr dagen efter kalaset, medan marcus spelade på tabasco så skulle jag bädda ner mig i soffan och kolla på film, då ringer han, jättestressad över att någon sladd inte fungerar så jag ska åka dit med en ny. Jag har lovat mig själv att sluta köra bil dagen efter, för man vet fan aldrig. Men nu var jag så illa tvungen, det här var rätt sent på kvällen så det ska ju inte vara någon fara då, men ändå. Kommer körandes på cityringen och då står det ju såklart en poliskontroll och kallar in mig. Under dom minuterna jag stod still hann jag med att planera hur jag skulle ta mig till jobbet med indraget körkort, haha. Men jag klarade mig. Tack och lov.  Marcus hade inte stått högt på min popularitetslista annars. Fick en liten känga för att jag inte hade någon ny skattelapp på bilen men sen var det lugnt. Jag kan inte förstå att jag blir stoppad så ofta, jag har nog blivit stoppad närmare 8-9 ggr sen jag fick körkort för 4 år sen. Min mamma kanske har blivit stoppad 2ggr på 30 år eller något. Ser jag full ut?



Var bor du lilla råtta?  tydligen i mitt gamla flickrum. Var hem till min pappa idag och under dom två timmar jag var där lyckades dom fånga 6 möss i mitt gamla rum. USCH! Jag är glad att jag har flyttat hemifrån. Trots att Möss är så söta så vill man ju inte gärna dela sovrum med dom, några av dom var bara små bebisar. Pyttepyttesmå, jag blir blödlig och vill ta hand om dom och ge dom ett litet hus att bo i. Helst ett hus gjort av ost! Så dom slipper bo i mitt gamla rum där man numera får gå zickzack mellan alla råttfällor.



Första veckan på nya jobbet har gått jättebra, jag fattar grejjen, och det känns så skönt, jag var ju lite orolig att alla killarna skulle ha så mycket mer koll än vad jag har. Men så är inte fallet. Jag har it i blodet tydligen! Marcus blev väldigt nöjd när jag kom hem och pratade dataspråk, äntligen förstår han vad jag säger. Hahaha.
Nu börjar alla mjukna upp lite också och faktiskt pratar med varandra, (så jag slipper prata själv, jag kan ju inte sitta tyst en hel dag då spricker ju jag)  så det är riktigt roligt!



Härliga Söndag vaknade upp till solsken vilket alltid är skönt, segade i soffan till min favorit söndags serie, Alla älskar Raymond! Underbart! Sparkade sen igång Lill-Doris och åkte på turné till hummelsta. Var förbi min Storebror och fick gå på Teaterföreställning i min brorsdotters rum. Ungarna hade tränat in en teater, "Prinsen och Prinsessorna"  den lilla prinsen tappade dock lusten att vara med i någon pjäs så en av tjejerna fick klä ut sig till prins istället. En väldigt bra show, skådespelarna var väldigt fåordiga men dom hade riktig rekvisita med klänningar och käpphästar och grejjer. Så pjäsens budskap gick fram i alla fall.
Och i slutet gifte sig tjej-prinsen med prinsessan. Såklart!



Nattiz & Linda mitt järngäng! Kom ihåg att ni är grymmast i hela världen!






Trevliga Tisdag

 
Och så var hon IT-support  jag fick jobbet, började igår med utbildning som kommer fortsätta de närmsta tre veckorna. Vi är 12st nya som börjar samtidigt, det är Jag och 11 killar. haha.
Just nu snurrar det i hela huvudet, konstiga siffror, engelska förkortningar på allt som har med allt att göra som jag måste lära mig. Nätmaskar, ipadresser, tusen siffror. Men jag tror tammefan att jag kommer göra det här jobbet bra och att jag kommer tycka att det är roligt.
Nu blir det teori i 3 veckor sen hamnar jag i "apburen" som dom kallar det under en trainee-tid då man sitter tillsammans med alla andra som är nya i 3 veckor och därefter får jag flytta upp till andra våningen och alla andra på it-supporten.

Alla är dessutom så himla trevliga på det där stället, det jobbar ca 300 personer i samma hus och det är alltid någon som sätter sig och pratar med en under lunchen eller börjar prata ute i korridoren.  Åt lunch med en jättetrevlig tjej idag, hur kul som helst. Det är tur att man inte är socialt handikappad då skulle man väl sitta själv och skaka i ett hörn.
Jag tror jag kommer trivas bra!


Med jobbet kommer även..  lite mer realistiska drömmar om en riktig semester i år, nu firar jag snart årsdagen sen jag var ordentligt ledig sist (eller eg. i maj) , i år ska jag banne mig inte jobba sju dagar i veckan hela sommaren! Ska skrapa ihop varenda öre jag får tag på och hoppas på att jag blir beviljad lite semester också så jag kan göra drömresan! Tänk att få fotografera på nya zeeland! UNDERBART! 
Så alla donationer är välkomna, det är bara att be om mitt kontonummer så får ni det!


Det går även framåt med  träningen för en gångs skull, jag och Linda har varit och simmat 2ggr senaste veckan, har även besökt Friskis och Svettis 2ggr. Det är så himla ljuvligt. Har gett Evelina och Veronica Friskis-bacillen också så nu ska dom köpa träningskort. Funderar på att köpa ett i Enköping jag också faktiskt, så jag kan träna med Enköpingstjejorna. Det blir mycket roligare då. 
Jag känner att jag har sån sjuk energi just nu, fast jag sitter i bilen sju på morgonen under utbildningen (och tidigare blir det sen) jag som inte är någon morgonmänniska egentligen, det måste vara träningen som gör det!



Fröken effektiv ska nu  
ta hand om all tvätt som hon tvättade direkt efter jobbet och sen lägga sig i soffan och invänta Gynnings program. ( Hon är så himla skön! )  jäkligt skön tisdag.

Musik, Resor, Vardagslyx



Har inte skrivit en blogg på hela året, med andra ord på två veckor typ. Men här kommer en lite (sen) uppdatering om vad som hänt sen jag låg i diket sist.

-Har jobbat på min gamla restaurang hela julen och början på januari med mina favorittjejer

-Firade värdelns grymmaste nyårsafton, dans till klockan sex på morgonen med party-eliten! UNDERBART!

-Startade 2008 med att få punktering på bilen på e18 i blixthalka såklart, vilket resulterade i att bilen inte gick att styra och ännu en tripp ner i diket á la 1400kr i bärgningskostnader.
Fan vad underbart! Jag och Linda är galna och började skratta det första vi gjorde när vi kom ur bilen, först small däcket till sen snurrade vi ett varv på vägen och sen backade bilen ner sig själv i diket. Medan vi väntade på hjälp gjorde vi friskis moves för att hålla oss varma på åkern.  (Året började bra)

-Har varit på en anställningsintervju, skrev ett prov som var skitsvårt!, klarade det och gick vidare till nästa intervju som är imorgon. Går det bra så har jag ett nytt jobb på måndag. Helt sjukt! Återkommer med information!

- Igår flaxade jag och Lindan runt på stan, köpte lite typiska bra ha kläder, åt lite mat och mös på ett fik.
Idag var jag och samma ljuva dam och simmade, solade och bastade.
Min kropp är som gummi nu!
När jag ändå var i mitt gamla hood så passade jag på att träffa Evelina, Emma & Veronika för lite fika!


Annat roligt:
- Hämtade ut Rihanna biljetter idag.  Jag , Evelina och Ulla ska svänga våra lurviga på hovet 12 mars!
- Det blir nog ,mest troligt en tripp till Australien i sommar, det hänger lite på intervjun imorgon! Håll en tumme!
- På fredag blir det först spa-dag med Evelina,Emma,Veronika, sen fortsätter vi med mat & vin med grabbarna.
- Snart fyller jag år, vilket alltid betyder (sprit)kalas och dans!


Det börjar kännas i magen att Linda åker snart, får lite magknip när jag kommer att tänka på det, det är som att sätta sin ena arm på ett flyg till Australien. Hur ska det gå att vara enarmad i flera månader?
Tur att jag har min andra arm Nattiz kvar hemma.
 Måste överdosera med Linda nu sista veckorna så jag inte får abstinens redan efter en dag eller två.
Hon är så grymt modig och duktig som åker iväg alldeles själv och jag är helt övertygad om att hon kommer fixa det som en dans!  Världens Bästa Linda!