Underbara Dagar

Igår var det grill-lek-kväll i enköping med Evelina, Veronica, Ulla, Ankan, Stefan,  2 st Daniel och 2 st Marcus.
Hur roligt som helst!


      

Om ungefär en halv sekund är alla vi som sitter runt poolen dygnsura efter att Stefan gjort bomben! Haha.  Han var nöjd med sin prestation! Barnpoolen fyllde även funktion som kylskåp.

                 

Sen gjorde vi konster på studsmattan!

      

     

Självklart mosade vi oss mängder med mat och grillade marshmallows, sen åkte sällskapsspelen fram!

        

           

Daniel från Malmö har fått på sig en jättefin tröja tycker jag!

     

Markus orkar inte längre gå in på toaletten så han gör sina behov i rabatten istället. Grannarna lär ju undra! Haha. 

     

Som vanligt när vi ses och grillar börjar något brinna, men jag tror inte det här var en olyckshändelse av grabbarna grus faktiskt!  Det blev en helt perfekt sommarkväll, så himla skönt att sitta vid en villa med gräsmatta och uteplats och massa underbart folk!


__________________________________________________________________________________________

Golfproffs och Badanka!

ÅH Linda är äntligen hemma också, henne har jag hunnit med att hårdumgås lite med också, hon ska bli min nya siamesiska tvilling nu hade jag tänkt. haha.
Vi har hunnit med lite sol och bad ute på Björnön och nästa dag ute i Bredsand tillsammans med Fröken Lönnholm också, var askul att träffa henne med.

Fredagen spenderade vi stekandes vid mammas pool i x antal timmar och därfefter kortspelandes på Daniel och Lottas altan för att avsluta dagen med att åka till Strängnäs och spela golf!
Första gången jag tog mig ut på en golfbana, det var så sjukt kul! Och jag var inte ens värdelös! 
Jag fattar inte att jag inte testat det förut!
Så på tisdag blir det spela igen. Först steka i solen och bada sen promenad-sporta på golfbanan! Underbart!

   



Energitoppar!

Nu har jag legat hemma i två dagar, jag blir sjukt rastlös efter ett tag. Har varit helt utslagen men pratade med älskade Linda idag, efter det hamnade jag på en energitopp så jag:

- Lagade lasange, gick bra, inte alltför ansträngande.
- Fick för mig att baka bullar, blev helt slut halvvägs & trodde jag skulle tuppa av.Sov medan degen jäste så jag överlevde.
- Har haft sjukt ont i huvudet hela dagen och tänkte att frisk luft är bra, kändes som jag sprungit ett maratonlopp efter bara några minuters promenad, blev yr i huvudet vartannat steg, så jag vände och gick hemmåt.
- Föreslog för Marcus att katterna behöver tvättas, resulterade i mer huvudvärk, lite illamående, trötthet och ngr rivmärken.

  
Mills & Lysa, glatt oventandes om att ett badkar håller på att fyllas...

   

Efter mycket om och men så lyckades vi få båda katterna blöta, schamponerade och sen blöta igen. Helt otroligt. Lysa var lite värre än Mills, han har så mycket päls så det tar sån tid så han blev skräckslagen och jag blev riven!

Såhär kan det gå:


Nästa gång ska jag ha riktig skyddsrustning på mig, men det känns lite obehagligt att behöva bada med jeans och polotröja för att slippa rivsår. 
Nu ska jag muta katterna med ngt att äta så dom börjar tycka om oss igen efter bad-trakasserierna!



 
Det blr inte mycket katt kvar av Lyset när pälsen försvinner! 


Over and out / miss wet tshirt!


 

Turbo-Uppdatering!

Jag är dålig på att uppdatera som vanligt, jag har mina perioder. Sen sist har semestern tagit slut, men jag har hunnit med att:


- Bada några gånger faktiskt, med min bror och alla brorsbarn.  Och haft några grill & spelkvällar med min bror och hans fru på deras mysiga altan.

- Grillat och druckit öl hos Nattiz och Martin, Nattiz försökte styra upp en femkamp men det var bara hon och jag som tyckte att det är fruktansvärt kul att leka doppa-tampongen i flaskan och springa med en potatis mellan skinkorna så det slutade med att vi endast lyckades övertala dom andra till att spela kubb i alla fall.  Utgång sen, Cilla och Klara kom förbi, slutade med att vi hamnade hemma hos mig, halv fyra kom snälla patrik och hämtade damerna och körde hem dom.

- Jobbat en vecka efter semestern nu, fruktansvärt tungt första dagen sen flöt det på.  Nu är jag magsjuk och har varit hemma två dagar från jobbet. Laddat ner en hel säsong Jims Värld som jag plöjer igenom. Underbart!

- I lördags hade jag och Marcus semester-avslutning, eller han för han började jobba igår men jag är alltid på att fira sista semesterdagen oavsett om det är min egen eller inte. Så vi gjorde hemmagjord pizza och blandade lite drinkar och såg på film. Skön lördag.


Saker att se framemot nu (man måste ha saker att se framemot när semestern är slut och det är ett år kvar till nästa ledighet)

- Linda är hemma! Jag är så LYCKLIG!!!!
- Börjar skolfota om några veckor, och har ett bröllopsjobb inplanerat innan dess. = mer lön = glad sara
- Tänker tänker ha pengar till vintersemester, så eg. är det inte ett år kvar till nästa semester, mot alla odds tänker jag åka någonstans i januari kanske? . Vore underbart!



Tack Nattiz för alla stöttande ord! Och telefonsamtal och sms! Du är bättre än bäst! Hoppas du förstår det!

43-timmars fyllan


En kalashelg på alla sätt och vis. Klockan tolv gav sig "Bromma-mammorna" (som Kalle kallar oss när vi står och kedjeröker) iväg på kryssning, började redan på bussen med första ölen 13:00.
Det var Lasse Kongos (från Torsk på tallin) okända tvilling som körde våran buss, askul busschaufför! 

Efter att ha mosat i oss bufféen på båten var vi lite sega men vi kom igen sen i andra andningen. Slutade med massa dans, en hel del ordbajsande med diverse medresenärer på båten, haha, och väldigt mycket drinkar.
Soluppgång med en öl i handen vid fyra på morgonen på däck var fint! Fortsatte glatt sen med efterfest med Humle, Dumle och Taco som vi kallar dom. Haha. whiskey är och förblir inte min grejj har jag insett, ska göra en personlig notering om att man helst inte ska shotta whiskey heller.

Efterfesten fortsatte till halv tio på morgnen, då väckte jag Cilla som hade tagit en powernap på 1 timme, härjade lite i hytten sen vinglade vi iväg till frukosten! Haha, det var riktigt illa då, hade jag slappnat av hade jag nog somnat över bordet. Det gäller att hålla en jämn och fin nivå! Haha.

Den roligaste historien från helgen var nog när jag sa till en kille som stod och dansade med oss "ska vi röka?" killen sa ja och tog tag i min arm och drog iväg mig som en liten vante, när jag insåg att han gick åt helt fel håll och frågade vart vi skulle, svarar han "vi ska till dit där jag ska sova, Hytten heter det"  då trodde han att jag ville GÖKA och inte RÖKA!
HAHAHA. Han försvann lite skamset iväg sen. HAHA sjukt kul! 

Ett annat kul citat från okänd full kille är ju "visa brösten så får du glass" haha den ska jag börja köra med! Its a win win!
Efter frukosten och lite duschande så insåg vi att en återställare (eller rättare sagt att bara fortsätta dricka) is the way to go, så vi spenderade lördagsförmiddagen på däck med att dricka öl och snacka ännu mer skit med andra resenärer och leka vår nya lek "gissa vad folk heter, hur gamla dom är och vad dom jobbar med"  En karl gissade mig som Lena, 30 år, dagisfröken! Haha inte ett rätt! Undrar hur sliten jag ser ut egentligen?

Väl i västerås efter en väldigt fnissig bussresa där vi härjade så ingen fick sova i lugn och ro så fortsatte vi kalaset med järngänget, det blev grillning och gluttande på raggarbilar, efter en härlig 43-timmars fylla utan sömn hade jag bakfylle-frossa och slutade natten med att kolla på film med Kalle och Marky medan dom väntade på att få skjuts hem vid 03:00. Härligt!

Cilla har framfört sketcher från "Mia och Klara" hela helgen, jag skrattar ihjäl mig vad roligt! Laddade ner hela säsongen idag och insåg att jag visst hade sett det förut. Fruktansvärt roligt. "Skåra, skrev, skåra, skrev" Det är det upplägget man har när man dansar, för att öka sin chanser, ännu bättre om man även dansar på diagonalen! HAHA!
Alla som inte har sett det måste genast se det!


Kort och gott, jag har skrattat så jag har träningsvärk i magen idag! Och är lite chockad över att jag inte ligger i koma.


Lite kryss-bilder...
     

  

       
Trots att det är trångt så går det att dansa i hytten,
och annars kan man te.x leka "inte nudda golv"
den som förlorar får straffet: Borsta tänderna & Dricka Juice!


Och så powermeet då... 
(+ bildbevis på att grabbarna är så vänliga som hjälper en raggare att knuffa fram bilen vars motor kokade)

  
   
    


Räkan är tillbaka!

Träffade två av mina bästa tjejer igår, Evelina & Veronica!  Lånade mammas hus då dom är bortresta, badade massa och grillade. Fick i oss en och annan jordgubbe, lite marshmallows och diverse godis också. Haha. Som vanligt går tiden alltid för fort när vi umgås, tror vi kom dit vid tre på eftermiddagen och när vi åkte hem halv ett på natten så känns det som vi bara setts i tio minuter. Tiden går FÖR fort när man har roligt.


     

Mina bästa flickor!


Idag fortsatte den sanna semester-andan, vaknade vid tio och kastade mig in i bilen utan att äta frukost och åkte direkt ut till mamma och la mig vid poolen. Spenderade hela dagen där, läste tusen tidningar, sov en skvätt, flöt omkring på en madrass, asskönt. Vid tre åkte jag hem och åt lite mat för att sedan åka tillbaka och bada med Daniel och alla barnen.

    
"Hej, mitt huvud är opropertionerligt stort mot min kropp"

     

När mina vildingar kom så blev det inget "ligga och flyta" då blev det simtävlingar, plask och madrass-race. Vilket så gott som alltid slutar med att jag drar omkull min brors madrass för att jag vill vinna och sen brukar det bli pys-punka i minst en madrass. hahaha.

När jag åkte tillbaka hem till västerås mötte jag dom här två galningarna i en rondell. Det är ju powermeat i stan så det är inte bara min galna pappa som sitter i rondeller den här helgen.

 

Jag fick ju bara lov att slå mig ner jag med så jag har spenderat en timme på en filt i en rondell nu på kvällen. Väldigt trevligt.  Fick sen kärt besök i min söta lilla bil när jag skulle åka därifrån,  en raggare stoppade in huvudet genom rutan och busvisslade och ville åka med. Hahaha.  Det måste vara min fina räkrosa färg jag fått under dagen som drog till sig busvisslingen.


"Sol i sinne, brun inne"  / Räkan