Volym 2

Körde hem från småland i fredags, hoppade ut ur bilen, in i duschen och in i Ladies Night outfiten!
Jag, Linda, Lotta och Kattis var iväg och svängde våra lurviga, drack lite skumpa och dreglade åt heta karlar!
Jag ÄLSKAR Peter Stormare!

       
    

Våran egna servitör, stackarn blev tvingad att vara med på bild! haha. Andra ladies tvingade sina servitörer att dansa så vi var nog rätt snälla i jämförelse. 

  

Vi satt så nära scenen så jag stod och hängde över den med armarna hela showen helt sjukt bra platser. Har tagit Peter Stormare i handen! Känner mig som en 14-åring som är kär i sin idol igen. Haha.  (Enda skillnaden är att jag gått från ett gäng långhåriga tonåringar á la bröderna Hanson och är nu kär i en äldre erfaren man á la Stormare istället)  

           

   


 

Lyckliga, överförfriskade, förälskade och jävligt heta på röda mattan påväg hem!
Och sen var det en dag imorgon också...

   
Mindre heta men dock med en viss stil i min soffa med pizza-menyn i högsta hugg. Är fortfarande arg att jag inte hittat ett enda ställe i västerås som kör hem pizza, i enköping hade man ett 15-tal pizzerior att välja mellan som körde hem. Skärpning Västerås, vi gamla Enköpingsbor är lata och bortskämda med service!



Over and Out  /  Sara Stormare


Volym 1

Har inte skrivit på för länge och har lite uppdateringar att komma med sen senast.
Hunnit med 5 hotellnätter till, lite gråtande barn, många söta barn, ladies night, 14 maskiner tvätt och en liten tripp till småland.

VI fick ohyra hemma, små äckliga larver, (MÅSTE tillägga att Evelina haft det i 2st av sina lägenheter och hon är världens mest renligaste och städar som en tok, så det beror INTE på att vi är några lortgrisar som bor här)
Fruktansvärt äckligt, tack och lov bara i sovrummet. Slutade med att allt vad kläder och tyg heter fick rensas ut och tvättas, 14 maskiner tvätt, ett sex-pack öl och några drinkar senare hade jag och linda väldigt roligt i tvättstugan .
Linda hade vissa åsikter om hurvida jag behöver 18 par jeans eller inte, men jag låtsades inte höra och visade istället upp 1,5 sopsäck med kläder som skulle slängas i hopp om att hon skulle glömma bort jeansen.

   
 

Som ni ser så hittade vi min Wilma Flintstone outfit vilket var väldigt underhållande.
Dagen efter tvättandet for jag till Växjö i några dagar och därefter till Värnamo. I växjö var det väldigt trevligt då var vi tre fotografer som bodde på samma hotell, alltid skönt att ha lite sällskap på kvällar och eftermiddagar .
Mina fyra dagar i Värnamo fick jag tyvär spendera ensam, men där var jag förra året med så jag känner mig som hemma, älskar den staden faktiskt. hur mysig som helst! 

Gör som vanligt, blir tjenis med personalen på hotellet så man kan snacka skit med någon på kvällarna (samt bli bjuden på kaffe och fika nonstop), blev vansinnigt sjuk därnere också så jag låg avtuppad från tre på eftermiddagen till sex morgonen efter och funderade på hur jag skulle orka jobba. 
Det som inte dödar det härdar


She works hard for the money


Som vanligt har jag inte bloggat på länge.
Jag kan inte hjälpa det, jag försöker vara kreativ och skriva ofta men nu när skolfoto säsongen är igång så är jag helt uttömd på energi på eftermiddagarna och kvällarna.
Är som en speedad smurf hela dagarna, världens energiknippe, det tar på krafterna.

Vad senaste veckorna har innehållt är ungefär det här:


Antal hotellövernattningar: 3 st
Antal städer jag jobbat i:  7-8 st (tappar räkningen)
Antal människor fotograferade hittills: 1800 st
Antal bröllop fotograferade: 1 st
Antal koppar kaffe: 10 0000 st
Antal dunder förkylningar: 1 st

Antal kräftskivor: 1 st
Antal Gröna Lund besök: 1 st
Antal kändisar fotade: 3 st
Antal verkstäder jag blivit portad från: 1 st
(vekstads historien är ett inlägg för sig, jag blir så arg)


I övrigt har jag snorat, legat däckad på hotell i norrtälje med snor i hela huvudet, sönderhostade lungor toppat med lite feber. Det var inte kalas!
Något som var ännu mindre kalas var att jobba i detta tillstånd, att jag sen hade ett bröllop inplanerat på min lediga helg var lite  sisådär.
Bröllopsjobbet innebar även att man skulle åka båt med brudparet och gästerna i två timmar. Då mådde jag inte bra. Men det här är nog första bröllopet som jag själv kan säga att jag är rätt nöjd med bilderna efteråt.


 
Mitt största i-landsproblem nu är att jag inte hinner/orkar tvätta, städa eller träna.
Stod i en provhytt idag och insåg att jag såg ut som en stoppad korv så i ren och skär ångest var jag ut och gick på kvällen. Nu jävlar ska jag komma igång igen. (Man måste ju mjukstarta haha)


Tvättproblemet hade Marcus löst fint idag genom att köpa nya underkläder hahaha. Det är så vi proffs jobbar.
Jag var dagen i ära inne på mitt sista nödfalls-par, visserligen Robbie Williams trosor som jag och linda fick på hans konsert men "One size doesnt fit all" jag skulle utan problem kunna dra upp dom över öronen eller ha dom som segel om jag köper en båt. Haha.

Jag ska fan också köpa nya underkläder imorgon, (eller tvätta, men det känns helt plöstligt inte lika lockande)


Idag hade jag sommarkänslor, solen sken och jag gick i linne och solglasögon utanför skolan jag jobbar på nu, allt var frid och fröjd tills min syster ringde och började prata om julklappar! Galna Kvinna!
Helt plötsligt frös jag och såg gubbar i röda kläder med vitt skägg framför mig.