Luggen på krogen!

Flintskallig gubbe till mig i fredags!
"Du, jag måste bara säga, om jag hade hår då skulle jag ha såndär lugg som du har, så himla snyggt"

Breakdance & Sockervadd

     
 

Jag och Linda fick äntligen lite julstämning på Gröna Lunds julmarknad. Hade hysteriska skrattanfall i bilen påvägen dit också, som vanligt åkte vi lite fel, jag var övertrött och bara skrattade och berättade för Linda att "det är bara att köra som en stockholmare när du är i stockholm, blunda och kör bara"

Jag körde på hemvägen och jag kan nu meddela av egen erfarenhet att det inte är ett vinnande koncept att köra bil i centrala stockholm och äta sockervadd samtidigt.  Linda har numera sockervadd på backspegeln och jag hade i halva håret. Haha.

Kvällen spenderades hemma hos Pernilla, tillsammans med henne, Ella, Emma och Linda. Hur roligt som helst.  Poeten och hans flickvän var där och underhöll oss en stund också!
Mycket vin, godis, skratt, breakdance, vanlig dans, och skrattattacker! Och en sjuhelskottas massa bilder! 

      
    
  


Efter några timmar hamnade på vi krogen..

   
     
  


Sen började Ella visa sina breakdance-skills! 

    

På Saffets var vi riktigt i gasen, Marcus mötte upp oss och åt lite mat,  slutade med att vi stod och skrek och klappade händerna medan Ella hade en lite breakdance uppvisning för övriga restauranggäster.

   
  

Personalen tyckte att det var roligt och okej tills Ella breakade på ett av borden. HAHA! Så då började det bli dags att breaka hemmåt! 


 

Guds gåva

Har hunnit med att umgås med några stjärnor den här veckan,  jag, Evelina och Veronica sprang omkring på stan i tisdags (eller sprang var nog en överdrift, vi vaggade mer omkring tillsammans med höggravida magen) slutade som alltid med att vi fikar och äter mat i timmar och pratar jota, underbart!

Första julen som jag inte står begravd i julmat på en restaurang tillsammans med dessa två tjejer, en liten del av mig saknar det, dricka julmust och sjunga till "Last Christmas" samtidigt som man hatar julskinka och garnera 3000 ägghalvor. Det är julkänsla det!


Annars har jag och Linda sprungit på stan med Julklappspanik, eller det var mest jag som höll på att bryta ihop, Linda är lite coolare än mig. Vi hade ingen julkänsla alls (vem kan få det av att julhandla i regn?) och var lite aggressiva i slutet av kvällen, tog Rusta som sista stopp där Linda hade cravings för chocklad, Hon håller upp ett paket Riesen.

"Kolla Sara ett big pack, jag har Cravings så jag måste köpa det"
Hon fortsätter utanför butiken..
"ååhh jag tänker alltid på Bette när jag äter Riesen hon gör alltid det"
Lite senare i bilen och  x antal Riesen senare..
"Jag gillar inte ens Riesen"

Hahaha!


Jag gjorde en snygg grejj i kyrkan när jag och Lotta var där och kollade på Majas julkonsert, innan det började när vi satt och väntade så fick jag lov att ställa mig upp och visa mina nya smaljeans för Lotta.
Bredvid oss sitter en familj som har barn i samma dansgrupp som Maja så Lotta vet vilka det är.

Jag står och snurrar ett varv i kyrkbänken för att visa vilken het stjärt man får i smaljeansen.
"Kolla Lotta, visst är dom heta. Det här är Guds gåva till kvinnan"

Efter någar minuter viskar Lotta.
"Sara dom som sitter till höger om dig är super-religiösa, jag tror inte dom håller med om att dina jeans är Guds gåva till kvinnan"

Sen utbröt ett hysteriskt fniss-anfall från oss båda så vi låg dubbelvikta i kyrkbänken och skrattade.
Jag tror jag ska starta en ny religion som kretsar runt smaljeansen!

18 December

har varit, lika jobbigt som varje år. Det är konstigt att ett datum kan gör så mycket skillnad.
Egentligen är det ingen skillnad på den 18 december och alla övriga dagar på året, men trots det så känns det lite mer just den dagen. Man tänker lite mer, saknar lite mer.

Var i kyrkan dagen innan, på julkonsert som min brorsdotter var med på, tänkte inte ens på i förväg att det var den kyrkan, och den kyrkogården, inte förren jag var där. Slutade med att jag satt och grinade när dom sjöng fina jullåtar.
Hamnade på nästan exakt samma plats som jag satt på vid minnestunden, skillnaden var att Nattiz inte satt bredvid och höll mig i handen nu. Men för åtta år sen gjorde hon det.

Jag är så glad att jag har er underbara människor! 

 

Ta en för laget

Har haft en as-kalas helg, Linda, Sandra, Lexy och Cilla var här och satt guldkant på min lördag. Riktig brudkväll, mat, vin, tjatter, sång, dans, lekar, skratt & kärlek. Underbart! Mötte även upp Ella som kom och visade upp sig ute på krogen! haha!

        
    
   
  

Världens bästa!

 
Innan vi gick hem så gjorde Jag & Cilla det obligatoriska
"efter-krogen-minglet-på-saffets!" Haha.

Som vanligt är det minst lika roligt dagen efter tillsammans med dessa fantastiska tjejer!
Jag och Linda följde med Lexy till tåget sen tog vi en tripp runt stan, linda köpte till och med julklappar, väldigt effektivt gjort på bakisdagen!
Guidade Sandra ner på stan via telefon (väldigt svårt att förklara vägen till stan för ngn när man inte vet Vart denna
någon är någonstans, hahaha, men det gick ju bra)
Åt kinamat och hade hysteriska skrattanfall!



Mjukisbrallan i egen hög person!

 

Tillskillnad mot mig och Linda så är Sandra lite väl uppklädd för bakismat,
Nemen är inte det där samma tröja som igår? Hahaha!

Linda och Sandra blev kvar hos mig tills idag, vi plöjde några filmer, åt för mycket chips och godis och överdoserade med cola hela söndagen. Idag låg Sandra hos mig hela dagen medan jag och Linda fick pallra oss upp före klockan sex imorse och åka och jobba.

Jag skulle kunna vänja mig med att ha två fruar faktiskt, Linda kokade kaffe imorse, klockan sex, så tidigt så hittar jag inte ens min kaffebryggare, Jag älskar Linda! Sandra gick till och med upp och satt (inlindad i ett täcke) och pratade med oss när vi åt frukost, vi blev inte alls bittra över att behöva åka och jobba då!

När vi kom hem efter jobbet hade Sandra städat hemma hos mig, underbara kvinna!  Avslutade en ganska seg måndag med att trycka i oss lite mer flottig mat tillsammans! Flottiga klubben! I like it.


Jeans-stjärtar & Lussekatter!

Den här veckan tindrar mina barnaögon lite mer!  Marcus hämtade mig på jobbet i måndags, han hade laddat min bilstereo med julmusik och sen åkte vi ut i skogen och högg en julgran. Helt perfekt! Trots att det regnade och var kolsvart ute i skogen klockan fem på kvällen så gjorde det ingenting alls!
Det gjorde heller ingenting att vi som vanligt är lite oense om hur stor granen ska vara (det är mer tradition), jag är lite som han i en "Päron till farsa firar jul" skulle kunna ta med mig en riktig monster-gran hem om inte någon var med och hindrade mig!
Plus i kanten att Marucs även hade bunkrat med lussekatter, pepparkakor och julmust hemma, han är rätt söt när han lägger den sidan till.




Julshoppingen går som vanligt lite trögt såhär inför julen, jag och linda skulle göra ett försök att handla julklappar idag men båda två var mer på ego-humör och det slutade så klart med att vi stod och sa god jul till varandra samtidigt som vi köpte kläder åt oss själva istället för julklappar. 


Måste även passa på att tacka Pernilla som förgyllde våran shoppingdag & gav en ny mening till livet, med ett hett tips om jeansen som borde kallas "Guds Gåva Till Kvinnan!" , i folkmun kallas dom annars för Jeans-Leggings,  
Helt Underbart! Sitter som en smäck!  Två par var blev det!
Håll utkik efter våra heta jeans-stjärtar på stan nu!


Fick massa bilder av Veronica när jag träffade henne och Evelina i veckan, fick ett litet sug efter våren igen...




Fick även lite bilder från Nationalteatern! (Eller mer på oss, men en på sångaren! Haha)

        
         
          


Nu blir det sova, för imorgon kommer sex snygga tjejer hem till mig och dricker vin, pratar skit Och svänger dom lurviga! Man lär ju vara utvilad! 
Fantastiskt! 



 

Hej Tomte(fylle)gubbar!

K O M A var ordet! Jobbade långpass igår, började på mitt vanliga jobb 07.00 - 14.30 klockan 15.00 stod jag på min gamla restaurang i enköping för att servera  fulla människor öl och julmat.
Roligt att vara där och gästspela faktiskt, jobbade dessutom med Linda vilket gör att det hela blir mycket mycket roligare.

03.00 hade vi städat ordning stället igen och satt oss i bilen, när jag kom hem efter en 19 timmars arbetsdag var jag för uppskruvad för att kunna sova så jag åt medtagen julmat i soffan och kollade på Jerry Springer på tv. hahaha. Mysigt!

Hittade jobbets bärbara telefonen i fickan påväg hem också så jag fick lov att åka förbi chefen vid halv fyra på morgonen och lägga den i hans brevlåda. Vilken ordning det är på mig!


Ha, förra helgen "såg" jag Björn Rosenström
live, om det nu kan räknas. Krogen jag var in på hade liveband, jag stod och sjöng med till några Björn Rosenström låtar och tyckte att oj vad bra dom gör det. Några dagar efteråt läste jag på deras hemsida att det var visst självaste Björn som var där. HAHA! 
Jag hade INTE druckit såååå mycket!   


Jag har ingen julkänsla alls än, jag har inte ens tagit mig i kragen och varit och skaffat julgran till balkongen. Katastrof. Och imorgon är det andra advent. Den borde redan stå där.  Jag som brukar vara som jultomten själv den här tiden på året. Men nada! 
Linda kommer hit och sover efter jobbet idag så jag ska nog tvinga henne att sjunga "Hej mitt vinterland" tills det tindrar om mina ögon och jag dansar omkring med julgransglitter!

Eller så får hon tvångsmata mig med pepperkakor och sond-mata mig med glögg!