S E M E S T E R



      

Första semesterdagen, spöregn, åska och grilla marshmallows med Daniel och Lotta. Jättmysigt att sitta på deras altan i regnet och snacka skita och äta sockerbomber tills man storknar.  Perfekt start på ledigheten!
Daniel fick lov att testa hur många marshmallows man får in i munnen, han är rätt söt min bror!




Och så lite försenade bilder från midsommar.,.

Vildmarkskubb är sporten som gäller i år, deras gräsmatta är inte riktigt klar, eller rent av obefintlig just nu men vildmarkskubb var lite mer av en utmaning . Måste även tillägga att det var Jag & Kalle som är snillena bakom ihopbyggande av partytält utan bruksanvisning , det är vi som är dom tekniskt lagda i gruppen!

 
  
  
   
 


 
  
 
      
        
    


Jag och Cilla byggde in partytälten med lite plast som Patrik skulle haft till isolering, han var mindre nöjd när vi massakerade den med en mattkniv och byggde ett panorama-fönster till partytältet. Haha vi var nöjda med vårt byggande, och så varmt och mysigt det blev.  Patrik tackade oss senare.

Av någon anledning åkte patriks jobbarbyxor fram när vi började prata om rave! En hel del färgglada drinkar åkte fram också. Vi är så bra!


   
   
   
  


Det slutar alltid med att grillen och tändvätskan åker fram vid tre på natten, det är tändvätska kombinerat med ett gäng fyllon som slutar med akuten på midsommarafton. Haha men vi klarade oss fint!

'   

Snabb uppdatering

Jag har S E M E S T E R!  I två hela veckor! Fantastiskt.
Marcus gick och bröt armen när han hade 3 timmar kvar till sin semester så han är gipsad och enarmad,  det kortet kommer han spela på i fem veckor nu. Han kommer och rabblar upp saker han kommit på att han inte kan göra själv stup i kvarten. Och lägger till ett "tyyyyvär" på slutet.
Jag hotar med att bryta andra armen om han inte är snäll.  Haha jag ringde honom igår från jobbet,
Marcus: "är det viktigt eller? jag har inte tid jag försöker få på mig byxor"
Tänk att man inte uppskattar vad man har förren det är inlindat i gips.

Var i enköping och var ut och käkade med Enköpings-brudarna igår, väldigt trevligt, precis som vanligt!
Åkte sen förbi Patrik och Cilla och snackade skit på deras altan, slutade med att jag och Cilla bokade en kryssning, så på fredag åker hon, jag och Klara för att dansa med fulla finska män och dricka vodka i ett dygn!

I övrigt hoppas jag på fint väder och sol, planerar att steka ute vid mammas pool nu i veckan, fick en ny bikini av Cilla, helt perfekt jag fick, citat: "en sjysst hylla" i den och vem vill inte ha det?  HAHA!



Snillen spekulerar

Sara: Vad gott det vore med sockervadd.. Det måste man ju kunna göra själv?
Veronica: Ja, det är ju bara spunnet socker.
Evelina: Men hur spunnar man det då?

Bild uppdatering!

Har äntligen lyckats ladda in lite bilder från mobil, har inte gått att koppla ihop den med datorn tidigare, så nu blir det uppdatering i bildform!


  
När Marcus var i Göteborg förra sommaren så hittade han roligt klotter, vi hittade bilden på hans dator igår, jag skrattar ihjäl mig, någon  i göteborg tycker väldigt illa om oss. Haha.

 

När Jag var med Nattiz och handlade fastnade vi vid brödhyllan i säkert en halvtimme, Nattiz står och ringer en kompis för att fråga vad ett specifikt innehåll i brödet är för något. Jag blev trött och slog mig ner på en pall med brödet i fråga.



Jag och min bästis myser lite när jag är hundvakt medan Nattiz & Martin roar sig i stockholm.

  

Fröken Lundberg lagar väldigt ofta mat åt mig, Nala tuppade av på golvet, och jag är till lika bra hjälp som vanligt genom att sitta på diskbänken och tjattra och dokumentera! Haha.

  

Charmtrollet Axel jobbar på att hamna i sockerkoma före 9:00 på påskaftonsmorgon!



Ibland precis innan man hamnar i sockerkoma och  bara är sådär härligt hyperaktiv så skulle man ju vilja ha en hoppborg hemma!

    

En dag på stan med Evelina och Veronica, slutade i en glasögonbutik i 2 timmar för att Veronica skulle köpa glasögon.
Jag och Evelina rev fram ungefär halva butiken men när Veronicas beslutsångest gick för långt så började vi prova glasögon själva istället.




När vi är fulla blir det ofta bilder på oss! Ibland ser vi lite halvt om halvt galna ut!





Jag älskar soliga dagar!




Och skulle det regna någon dag så kan man alltid kolla på den här fantastiska filmen (HAHA) och äta ben och jerry glass, helst samtidigt då glass och träning går så fint hand i hand! (Nu när jag och Nattiz är så vältränade kanske vi borde göra en egen fitness film, Svetlana & Räkan)

   

Ibland på jobbet är det så lugnt att man kan titta på tv, eller spela lite pictonary, har man tur får man en puss av en söt tjej. Jag har precis hällt kaffe på alla mina papper, vem är förvånad?



Senaste veckan i punktform


- Förra helgen blev lilla Lysa sjuk, kräktes och vägrade äta och dricka och bara låg i ett hörn och såg ynklig ut.  Detta slutade med en weekend-resa till strömsholms djursjukhus hela lördagen. Marcus var i stockholm hela helgen så jag åkte ensam. Jag som är så blödig. När dom berättade att jag fick lov att lämna kvar honom där tills på måndag så ställde jag mig och bölade, såklart, när dom sedan sa att det skulle kosta mellan 7-8 tusen kom det lite mera grin.
Tycker hur som helst att jag var rätt duktig som inte ens tuppade av när dom satt dropp i tassen på han och jag fick lov att stå med och hålla i. Hade ätit 3 knäckemackor på hela dagen sen hade jag suttit i ett väntrum med en sjuk katt i 5 timmar, det var riktig tuppa-av varning där ett tag.

Tack och lov så blev han pigg med hjälp av lite medicin och dropp i några dagar så vi slapp en operation som mest troligt skulle gjort oss skuldsatta tills vi blev pensionärer, typ.
NU är båda katterna försäkrade, 5500:- slutade veterinärsräkningen på, dom pengarna tas från lärdomskontot!
(Oj blev en lång punkt)


-På fredagen så fyllde jag min balkong med söta tjejer, Fanny, Sanna, Cazzi, Evelina och Veronica var här, det pimplades vin, sveptes öl och snackades en hel del, Underbart. Så varmt och skönt så vi satt på balkongen med tända ljus till halv ett på natten. Fantastiska Flickor!

  

Jag är sååå seg på att fota när jag inte får betalt, haha, men lyckades fånga två av damerna på bild. Evelina gjorde det smarta draget att släpa ut en fåtölj, hon satt som en kung!


- Solat en hel del, på söndagen låg jag på en filt på balkongen och läste en bok och solade i 4 timmar. Läste min favorit "ser min bak stor ut i den här" (ja linda det är den jag lånade av dig för tusen år sen, haha) Jag älskar den , tror jag har läst den 4 ggr i alla fall . Hur kul som helst!


- Jobbat kväll hela veckan, men bara till 21 vilket faktiskt känns rätt lyxigt! Har i alla fall rätt roligt på jobbet.


- Igår blottade jag mig för vår hyresvärd så nu måste jag nog flytta snart! Stod i duschen och hörde inte att han ringde på dörren, precis när jag kom ut ur duschen (ni som vart hemma hos mig vet ju att man står typ i hallen då) så ser jag ett par okända skor kliva in genom dörren, KUL! Hann slita åt mig en handduk men är lite osäker på vad han faktiskt såg och inte. Han såg rätt bortkommen ut.
Resten av tiden han var här och lagade kranar och balkongdörren så stod jag mest och gömde mig i köket, passade på att städa som en galning där för att sysselsätta mig! Haha  (Nu kan jag skratta åt det, men inte då)


- Precis varit och tränat, "Operation Se inte ut som en flodhäst 2008"  går framåt, minus 3kg sen start! Men hade ju gått ner 4 bonus kilon sen i vintras också redan innan jag började träna. Fantastiskt!  Så sammanlagt minus 7kg i år!
Jag och Nattiz upprepar vårt mantra "KÄND OCH SMAL" dagligen, hahahahaha!


- Påbörjat "Operation rensa garderob" också, det går lite sisådär, fick lov att ta en bild på mitt (o)organiserade kaos innan jag började riva i allt. Det värsta är att det ligger två Ikea-säckar på golvet fullt med kläder också som inte riktigt får plats i garderoben nu. Jag skulle behöva att både Nattiz och Linda står bredvid och rycker kläder ifrån mig som faktiskt är dags att slängas.  
 
Haha Hittade alltså 17 par jeans mitt i det där kaoset, hade ingen aning att jag ägde så många byxor.
Förstår ni att jag aldrig har något att ha på mig?  Fan måste avsluta operation rensa garderob så jag hittar mina kläder igen. Usch har ju en garderob till där det hänger lite smått och gott också, men den låtsas jag nog inte om just nu!


Over and out / Blottarrocken!