Sommaren 2009 del 3

Har  flyttat till nya lägenheten, nu börjar den äntligen kännas som hemma. Fick i alla fall lite hjälp att värma upp den av Phil och Linda i två veckor, (och diverse annat fint folk som levde kollektiv här)
I övrigt så har det blivit lite turer till Uppsala och min favorit familj Hedbjer/Wiktorsson. Lite golfande (väldigt lite faktiskt) men hann i alla fall lura med oss Stefan och Veronica, riktigt roligt.

    

Trots att min semester var i Juni så känns det som hela Juli var en enda lång semester, förstår inte såhär i efterhand att jag faktiskt hade tid att överhuvudtaget visa upp mig på jobbet. Tog en roadtrip till Dalarna också med Evelina, Markus, Alva, Veronica och Stefan, en riktigt skön helg. Bodde i Markus familjs stuga, ett gammalt pensionat, hur häftig som helst. Sol, grill, öl, sightseeing, bad och fruktansvärt roligt!
Underbara människor!

Blir som tidigare lite smått o gott i bildväg, hela härligheten går att se på ansiktsboken.

    
              




Annat som hänt: Midsommarfirande i Bergbo precis enligt traditionerna. Den obligatorisk stången och fem-kampen såklart! Världens bästa Patrik här även gått och blivit 30år vilket firades med dunder och brak.
Ska försöka få upp lite bilder även från dessa fantastiska tillställningar så fort jag får en sekund över.


Sommaren 2009 del 2

Fick sen fin besök från Kanada av Phil, så jag hade en galen kanadensare sovandes på soffan i två veckor.
Under dessa veckor blev det diverse aktiviteter, mycket svensk sightseeing, grillkvällar och x antal roadtrips.
Vi hann besöka Stokholm några gånger, Jönköping, Örebro, Göteborg, Vadstena och Ullared, fullspäckat schema helt enkelt.
Var bla på takvandring i stockholm, jag och min höjdskräck var rätt stolta efteråt.
Haha. Linda hade väl kunnat göra kullerbyttor på taket det är bara jag som är så mesig.

Vi skrämde även livet av en väldigt van shoppare när vi släpade in honom på Gekås, trodde faktiskt han skulle vända i dörren. Det var sjukt mycket folk just när vi var där, sådär så man inte kunde gå någonstans typ.
Vi lyckades även tappa bort kanadensaren i ett köpcentrum mitt i Göteborg utan mobiltelefon, oops! Men slutet gott allting gott, vi återfann honom.

Phil fyllde 25 medan han var här så jag och Linda bakade tårta och mosade i karln socker i form av världens största muffins, (prestation att baka tårta klockan åtta på morgonen när jag är bakfull och Linda precis har jobbat natt)  
och ingen sverige semester utan mat så vi gjorde en svensk buffée med enbart våra svenska delikatesser medan han var här också.. 


Det var hursomhelst två helt sjukt roliga veckor med underbara människor.
Här kommer några av alla tusen bilder i alla fall.

                
  


Sommaren 2009 del 1

Det har varit en väldigt fin sommar (om man bortser från det växlande svenska vädret).
Jag har varit dålig på att uppdatera, så här kommer en kort uppdatering av guldkornen denna sommar.


Egypten var helt FANTASTISKT, en vecka med en av dom absolut bästa, 35 graders värme, färgglada drinkar till lunch, solsängar på stranden, sigtseeing, pyramider, kameler och solsken.
Kairo var hur häftigt som helst, trafiken var galen och det gick åsnor o kameler mitt bland bilarna. Jag älskar det!
Pyramiderna var höjdpunkten av Kairo, vi var ner i en av dom, tyvär fick man inte fota därnere, lite klaustrofobi känsla att gå i dom där trånga gångarna, jag som är tre äpplen hög fick gå närapå dubbelvikt. Och värmen var outhärdlig att komma ut i öknen igen efter det kändes som en frisk vind.