Känd & Smal


Då var jag igång med operation "se inte ut som en flodhäst 2008" körde första passet på gymmet igår, idag har jag galen träningsvärk i min magruta. haha. Hamnade i skrattattacker på jobbet då gjorde det vansinnigt ont.

Startvikt: Hemlig för alla utomstående (tror annars att alla kommer kolla på mig och tänke fetto, haha)
Målvikt: X antal kilo mindre (hade gått ner 4 kg bara sådär upptäckte jag när jag vägde mig igår,underbar start)
Mål: Känd & Smal

Något jag inte förstår är varför i hela världen alla som jobbar på gym måste vara så snygga? Inte nog med att det är jobbigt som det är att gå dit, så ser man ut som skit och så går det bara runt massa babes överallt. Svettas snyggt är inte min grejj.

image87

Moroten & Blondie a long time ago.
Jag & Min älskade personliga tränare! Hahaha! Vi är såååå heta!
(Kan inte förstå hur jag kunde vara så orange hårig & Nattiz så blond)


Flodhäst & Psykfall

Kan inte förstå vad det är med mig, har haft galna drömmar senaste nätterna, sover hur oroligt som helst . Häromnatten drömde jag att min farbror fått en ny bebis, som såg lite ut som en docka, den här bebisen var med på någon släktmiddag som vi hade, min farbror sträckte bebisen (som var naken) över bordet till min pappa, då sa det bara plopp så lossnade bebisens ena ben och det börjde spruta blod överallt och alla grinade som galna.

Jag undrar vad en psykolog skulle säga om mina drömmar?
I natt hade jag tydligen sattit mig upp i sängen och skrikit i ren panik,  så Marcus vaknade och fick berätta för mig att jag bara drömmde, kommer desvärre inte ihåg vad jag drömmde om har bara ett svagt minne av att jag vaknade till och att jag var rädd för något. (Konstigt jag som vanligtvis är så cool & orädd, haha)

Förutom att analysera min psykfallsdrömmar så har jag jobbat kväll idag, det var galet lugnt på jobbet så jag och killarna har mest flummat runt, kastat pappersflygplan genom rummet och snackat skit. Underbart.
Linda, jag skulle ringa upp dig men när jag kom loss från jobb insåg jag att klockan var sex på morgonen hos dig, ville inte ringa då av hänsyn till din skönhetssömn. (Inte för att du behöver den, du är ju naturligt vacker, men det kändes lite elakt).

Imorgon börjar operation "Beach 2008" , eller rättare sagt operation
"Se inte ut som en flodhäst 2008" , det ska bli spännande. Min träningskamrat Nattiz ska alltså få upp mig ur sängen klockan 08:00 på min lediga dag för att åka och träna, galet galet! Hon kommer mötas av en mycket mysig Sara! haha!


Premiärgrillningen


Gick kanonfint! Vi tände bara eld på några servetter som råkad lägga sig på ett värmeljus, haha, men Veronica hade förutsett det och ställt ut en hink med vatten. Sist vi grillade där så välte hela grillen så hon var redo att handskas med diverse katastrofer. haha.
Ligger ett helt album på min facebook där man kan se massa nya smaskiga bilder både från grillningen och diverse andra upptåg som jag laddat upp.

Det har varit sååå skönt att ha långledigt (3 dagar i alla fall) så det var fruktansvärt tungt att åka till jobbet idag, jobbar dessutom kväll hela veckan vilket innebär att mitt dygn blir vridet, börjar extrem sent också, 17:15, man hinner ångra sig flera ggr under dagen om man verkligen ska åka till jobbet eller inte, haha.  Och jobba hela helgen blir det också, men å andra sidan är jag ledig lönehelgen vilket är kalas!

Jag ska bli en träningsgalning igen, som när jag och Linda hade vår friskis period då vi alltid tränade i alla fall 3 ggr i veckan. Jag vill bli så duktig igen men jag har inte haft den inspirationen sen dess. Nu börjar jag däremot känna mig som en vandrande valross så nu måste jag fan ta tag i det här! 
Nattiz ska få bli min inspirationskälla, hon ska dessutom få skälla på mig tills jag grinar om jag inte kommer iväg och tränar. Det blir fint det här!
Jag ska få karaktär! Jag ska! 




Im yours



Just nu knarkar jag "Jason Mraz - Im yours"  i alla verisioner som finns att få tag på, jag älskar verkligen den låten, mys mys mys! 
Har haft en askul helg, var hundvakt åt Nala på fredagen och drack  "lite" öl på lördagen och tog en sväng till tabasco där Marcus spelade, träffat på gamla bekanta ansikten vilket alltid är kul. Skrattat så jag fått magknip ihop med Nattiz och Martin idag, mitt bästa värdpar som alltid tar så fint hand om mig.
Ledig imorgon också, då ska jag grilla med Veronica och Evelina, oavsett väder, vi ska trotsa vädergudarna, nu jäklar ska det premiärgrillas!
Förresten så ska jag lära mig spela gitarr, shit vad härligt det vore, då hade jag kunnat dra fram guran när vi sitter vid grillen och myser imorgon. Ska få med mig Nattiz och gå en kurs tror jag.

Helgens citat:    "man ska aldrig säga att en tjej ser ut som ett troll, så jag håller fast vid att du är vacker"
Hahaha. Den var Fin!  

Jag vill bli en tät fotograf

Vad för jobb Jonas? Jag såg ingen mailadress.